• 瀏覽: 917
  • 回覆: 17
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210409/bkn-20210409164437047-0409_00822_001.html

電視廣播有限公司執行副主席及集團行政總裁李寶安,已向董事局提出退休意願,正凖備在公司5月26日股東會後退休,消息指,今次是李寶安年屆65歲時,自己提出的退休安排。

李寶安今次退休,完成了過渡使命,過去幾年他成功令無綫轉型,打造了OTT平台,如MyTV SUPER、big big shop、TVB Anywhere等。據知,李寶安愛將無綫助理總經理余詠珊亦將會辭職。

東方日報就係堅料!

2021東京奧運年 歐亞大升年
抵制99妖視反中宣淫 殘民自肥
支持TVB愛國愛港起跑線!
抵制特屍拉虛幣!
支持豐田氫氣動力迎奧運!
熱賣及精選
五月?淨返一個多月,點樣搵人頂佢個位?

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-9 05:56 PM 發表

盧博士

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
小青姐兩公婆都應退啦

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-9 05:58 PM 發表

盧博士
佢識會計?係會計師?

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-4-9 05:58 PM 發表

小青姐兩公婆都應退啦
老婆走咗啦~

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-9 05:59 PM 發表

佢識會計?係會計師?
老闆話你得就得啦, 儍瓜!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-9 05:59 PM 發表

老闆話你得就得啦, 儍瓜!!
李寶安個位要簽文件架喎?無會計師牌簽唔到架下?

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-9 06:02 PM 發表

李寶安個位要簽文件架喎?無會計師牌簽唔到架下?
CPA通街大賤賣, designate一個簽, 搞掂~

係咪阿姐做?

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-9 05:58 PM 發表

盧博士
盧博士出名係搞咗開頭就走人,之後那樣嘢就係咁先。

以前無記粉絲當mirror/error/造星透明,而家就天天講日日講來證明對無記的忠誠。

某某一post張繼聰的panasonic冷氣代言廣告圖後,張繼聰就冇得做代言人了,不可不信邪!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-9 05:56 PM 發表

老細出到聲
梗係有後着喇

引用:
原帖由 505249341 於 2021-4-9 06:18 PM 發表

老細出到聲
梗係有後着喇
已經有人頂了~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-9 06:19 PM 發表

已經有人頂了~
揾孽瘤嗎?

引用:

要一樣做過亞視的話, 搵林文龍!
之後佢老婆強勢回歸, 踢走阿姐.

Hello !!!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]