• 瀏覽: 744
  • 回覆: 13
關禮傑個女成晚都係表現平平無奇,咁都入到12強??
香港小姐根本唔係選靚女,係講你有冇後台???

熱賣及精選
只要入唔到三甲, 陪襯玩吓係冇問題.

造馬出晒面................點解可以搵老豆出黎表演?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-8-23 09:51 AM 發表

造馬出晒面................點解可以搵老豆出黎表演?
https://youtu.be/Kh5fJtPlLqo

睇睇兩個矮仔揸fit後幾多老友返嚟做節目,就知而家嘅趨勢就係講人事關係為主。

整走晒啲靚女,咁咪可以方便安排同跟足劇本!

覺得佢入到十二強完全冇問題
係表演平淡左少少 但都冇咩扣分位

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-8-23 09:50 AM 發表

只要入唔到三甲, 陪襯玩吓係冇問題.
我諗三甲真係要睇佢到時表現
始終要睇埋其他既表現
有對比先分得出邊個高邊個低

引用:
原帖由 kk5032019 於 2021-8-23 09:47 AM 發表

成晚都影住關禮傑,唔通唔俾面咩

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-8-23 02:05 PM 發表

成晚都影住關禮傑,唔通唔俾面咩
知我乜料?各位評判識做啦

佢似細碼陳偉琪,但陳都書咗,而且不見了,但可以安排佢返愛回家,和力士聯手爭龍家話事人🐧

引用:
原帖由 kk5032019 於 2021-8-23 09:47 AM 發表

" 香港小姐根本唔係選靚女,係講你有冇後台 "

你今日先知 ? 可能係 鄧上文 2.0 , 不過睇落佢靚過 鄧上文 些少

講真, 以往12強都係差唔多質素啦
睇埋三甲先好評論啦下話....

話曬都系女人

主題標籤 #關禮傑
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]