• 瀏覽: 3,436
  • 回覆: 54
  • 追帖: 2
+7
【TVB高層】曾志偉盼用合拍資源助TVB打出國際 透露明年出山主持節目
https://topick.hket.com/article/3091908?r=cpstni

合拍係可以攞到資源,但興劇集質素提升無關。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-10-29 05:52 PM 發表
合拍係可以攞到資源,但興劇集質素提升無關。

而家TVB 拍古裝,唔合拍,無景,無人,🈚️錢

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-10-29 05:55 PM 發表

而家TVB 拍古裝,唔合拍,無景,無人,🈚️錢

個個都想揾水喉  今日511 6.03

我希望曾生唔好出手主持,專心攪好管理,我覺得分清楚好D。

不如做一個鐘節目講下佢同藍潔瑛, 可能有40點收視.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-29 06:03 PM 發表
係囉, 最好搵埋有關傳說嘅兩位影壇大哥大(都係好出名有背景嘅人物, 身材公認高大好fit)
不過冇人夠膽播出, 你知唔知點解呀? 用腦諗下喇

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-10-29 05:38 PM 發表
【TVB高層】曾志偉盼用合拍資源助TVB打出國際 透露明年出山主持節目
https://topick.hket.com/article/3091908?r=cpstni
其實我少睇外國電視,我想問,外國的電視台係咪撈亂D人用?拍一劇先簽一合約?D藝人可以去晒所有電視台工作?

引用:
原帖由 啊陸 於 2021-10-29 06:03 PM 發表
我希望曾生唔好出手主持,專心攪好管理,我覺得分清楚好D。
做主持客串姐,男主持有錢家樂,丁子朗,崔健幫大把人

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-29 06:03 PM 發表
傳聞講N年唔厭咩

👌🏿,這裡有幾十個 支持者

T記矮哥 O記山姐 粉墨登場 同V記瓜姐撼過 做大個餅佢!

合拍,港星是否做配角

主題標籤 #曾志偉
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]