• 瀏覽: 6,766
  • 回覆: 36
同台星期日做開聲生不息
同樣係歌唱比賽節目
好多觀眾唔會分得咁細
觀眾本身已經唔餓呢類節目
仲要聲生不息高水準咁多
好多觀眾星期六就會選擇唔睇星夢2

我睇聲夢,聲生少睇.

啲人都未必整集睇,只睇精華

各有各好

星期六日唔做音樂節目幾時做?唔通又又買電影播?反正要谷音樂,又係自家制作,在商業決定無錯,加上聲夢食住創造炎明熹話題,會有一定收視。

《聲生》愈來愈悶

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-6-20 23:30 發表
《聲生》愈來愈悶
收視已反映一切.

引用:
原帖由 橫財哥 於 2022-6-20 21:50 發表
同台星期日做開聲生不息
同樣係歌唱比賽節目
好多觀眾唔會分得咁細
觀眾本身已經唔餓呢類節目
仲要聲生不息高水準咁多
好多觀眾星期六就會選擇唔睇星夢2
睇咗兩集, 除咗XIX, 都冇乜焦點話題, 如果今個禮拜再冇驚喜出現, 收視危矣.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-20 23:37 發表

睇咗兩集, 除咗XIX, 都冇乜焦點話題, 如果今個禮拜再冇驚喜出現, 收視危矣.
唔係呀震藤藤蓮姐2號幾多話題丫。
還有Jasmine,Pamela注意度都高!

邊夠HANA危呀

引用:
原帖由 ocA_bca 於 2022-6-21 00:04 發表

唔係呀震藤藤蓮姐2號幾多話題丫。
還有Jasmine,Pamela注意度都高!
冇一鳴驚人嗰種效果囉, 不過都要睇埋比賽, 先可以落注.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-21 00:12 發表

冇一鳴驚人嗰種效果囉, 不過都要睇埋比賽, 先可以落注.
聲一開頭都唔係好多人留意,
係Chantel 逃生門開始先多有人留意,
再到Gigi 沒有你還是愛你,同Chantel 戀愛預告就爆啦!
跟住又到Yumi 狂野之城 Archie 黑夜不再來。
咁聲二都未正式比賽,分導師啫。
正式淘汰人就有話題炒熱,點解Foul呢個唔Foul嗰個。
好次今次Maggie震晒咁完成風的季節,最後平分導師。
一樣大把人話係劇情。唔理真定假TVB話最緊要有人講。
唔係上年點會搵風姐出黎受靶,今年又搵妹妹Vici出黎受。
同一套路用兩次,D人都一樣講!

引用:
原帖由 colle300 於 2022-6-21 00:05 發表
邊夠HANA危呀
Hana姨姨點會危呀,佢根本已經收咗皮啦

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-6-20 23:19 發表
星期六日唔做音樂節目幾時做?唔通又又買電影播?反正要谷音樂,又係自家制作,在商業決定無錯,加上聲夢食住創造炎明熹話題,會有一定收視。
點會連續兩日播音樂節目,你唔厭我都厭啦, 連續播兩日獎門人都好過咁播法
佢地咁既決定之後低收視無贊助商就會知道錯

引用:
原帖由 karass 於 2022-6-21 01:27 發表

點會連續兩日播音樂節目,你唔厭我都厭啦, 連續播兩日獎門人都好過咁播法
佢地咁既決定之後低收視無贊助商就會知道錯
相信係啱啱遇到剛剛,李克勤做緊星夢1突然北上做聲生,當時根本無諗過炎明熹咁快當紅,否則聲夢2都唔會咁快出台。既然有條水食住,咪順勢提前做埋星夢2囉。按章程係完左聲生先做星夢2嘅。

主題標籤 #聲生不息
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]