• 瀏覽: 1,279
  • 回覆: 43
Dog-Tag 原本是行軍打仗用的鏈咀、正文叫做Military Dog-Tag; 一些兵士為了互相確認已陣亡的隊友、故會在已陣亡的隊友的脖子上取下Dog-Tag、由生還的兵士、一併帶回國家。

由於相關的基督教會、已經確定被提快來時、他們都已經開始量產緊Dog-Tag、而Dog-Tag上面會刻上被提者名字、及已附上一個8Mb的SD 卡、SD裡面附有一封「家書」。

在被提後、基督從身體將要消失、然而、只遺下Rapture Dog-Tag

熱賣及精選
石安的基督從

引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 06:14 PM 發表

Dog-Tag 原本是行軍打仗用的鏈咀、正文叫做Military Dog-Tag; 一些兵士為了互相確認已陣亡的隊友、故會在已陣亡的隊友的脖子上取下Dog-Tag、由生還的兵士、一併帶回國家。

由於相關的基督教會、已經確定被提快來時、他們都已經開始量產緊Dog-Tag、而Dog-Tag上面會刻上被提者名字、及已附上一個8Mb的SD 卡、SD裡面附有一封「家書」。

在被提後、基督從身體將要消失、 ...
rapture addict 我就知有件~~~
哇哈哈~~~~

引用:
原帖由 pizza5 於 2021-1-12 06:43 PM 發表

rapture addict 我就知有件~~~
哇哈哈~~~~

咁要做資料統計嘛!
基督徒集體消失、用頸鏈適別!

引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 07:20 PM 發表

咁要做資料統計嘛!
當然可以如追蹤某個樓主既帖~~~

引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 07:20 PM 發表

咁要做資料統計嘛!
點解樓主仲係度無消失

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 06:14 PM 發表

在被提後、基督從身體將要消失、 ...
仲有點解係8MB sd card 唔係8G....64G....128G 咁苦待自己....

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-1-12 07:32 PM 發表

點解樓主仲係度無消失
不如你問下點解你仲響度見到我無消失仲好啦!
基督徒被提的「一藍子」周邊產品、是一個好好的商機呀~~
當你十幾年後、拎番你青澀時候的被提產品、會覺得可可笑之餘、仲會唔會再做軟皮蛇、唔返工?等被提?

引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 09:47 PM 發表

當你十幾年後、拎番你青澀時候的被提產品、會覺得可可笑之餘、仲會唔會再做軟皮蛇、唔返工?等被提?
"我"是指那個帳戶~~?

<<不如你問下點解你仲響度見到我無消失仲好啦!>>

引用:
原帖由 pizza5 於 2021-1-12 10:06 PM 發表

"我"是指那個帳戶~~?

<<不如你問下點解你仲響度見到我無消失仲好啦!>>
請貼題

引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 10:29 PM 發表

請貼題
吹水帖都有要求啊?~~~

引用:
原帖由 天割之門 於 2021-1-12 09:47 PM 發表

哦.....唔怪之得係8MB sd card...原來係過氣「被提產品」🤦🏻

引用:

咁點解你又唔返工?

引用:
原帖由 cctvb33 於 2021-1-13 02:48 AM 發表

咁點解你又唔返工?
我有做part time job既product design

8Mb的SD卡 ..... 嘩, 好耐之前既野羅喎應該
家陣年代 上番佢社交帳號睇下有冇遺言咪得羅

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]