• 瀏覽: 1,753
  • 回覆: 8
呢度你睇過邊套

我最鐘意海虎武神,以前仲有公仔送!

大家呢?

熱賣及精選
肥良時期嘅黑豹應該係最有深度。
鐵忠同長空喺港漫歷史上近乎最強人設。

而海虎3部曲勁在越寫越好賣但仍然堅持3輯完。果種堅持係好令人佩服。
完全違反港漫銷量走下坡至肯摺嘅慣例。

引用:
原帖由 lostlostlost 於 2021-9-4 08:29 PM 發表

而海虎3部曲勁在越寫越好賣但仍然堅持3輯完。果種堅持係好令人佩服。
所以點解咁多人keep住123三套合訂本珍藏。
若肥良復刻合訂本,每本100仍會有一定銷量。

引用:
原帖由 lostlostlost 於 2021-9-4 08:29 PM 發表

真係睇幾多次都唔會厭
武神後尾都畫爛晒

引用:
原帖由 香煎遇核心 於 2021-9-4 09:52 AM 發表

呢度你睇過邊套

大家呢?
師兄,呢個應該買合訂本才有,是嗎?我印象好似仲有海虎一百萬匹自毀境界架喎。
定我記錯??

引用:
原帖由 dragon_bone 於 2021-9-13 02:45 PM 發表

師兄,呢個應該買合訂本才有,是嗎?我印象好似仲有海虎一百萬匹自毀境界架喎。
定我記錯??
係呀!全紅頭髮!
白首男都有一百萬匹

引用:
原帖由 香煎遇核心 於 2021-9-4 09:52 AM 發表

呢度你睇過邊套

大家呢?
如果講港漫figure,真係天下喺二千零零尾(08,09)出嗰幾耐景品真係靚,我自己有入風雲嘅摩柯無量同無名嘅萬劍歸宗
但之後港漫啲周邊產品愈出愈垃圾,呢幾年已經完全沒落消失。

引用:
原帖由 lai-ken 於 20-9-2021 14:03 發表

如果講港漫figure,真係天下喺二千零零尾(08,09)出嗰幾耐景品真係靚,我自己有入風雲嘅摩柯無量同無名嘅萬劍歸宗
但之後港漫啲周邊產品愈出愈垃圾,呢幾年已經完全沒落消失。

風雲有D成品係吾錯,可同日漫有得揮下

引用:
原帖由 top999 於 2021-9-20 02:43 PM 發表

風雲有D成品係吾錯,可同日漫有得揮下
天下黑豹有冇出過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]