• 瀏覽: 2,159
  • 回覆: 32
熱賣及精選
鞋係好重要。
以前我著N字頭,跑街8km/h。
而家著A字頭,12km/h。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-11 09:39 PM 發表

鞋係好重要。
主要係因為你fit咗勁咗,換對鞋就快50%嘅話全世界都著佢!

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-11 09:39 PM 發表

鞋係好重要。
會唔會爭咁遠呀

引用:

鞋係好重要。
以前?而家?
而家你著返N字頭如果跑唔到12kmh,你就真係好大問題

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-5-30 07:19 發表

會唔會爭咁遠呀
A字頭個鞋頭有少少翹起,
迫我重心向前移,腳就要跟住快,
如果唔係就好有PK feel。
所以跑快咗。但好辛苦,喘哂氣。

引用:
原帖由 阿兜 於 2021-5-30 07:43 AM 發表

以前?而家?
而家你著返N字頭如果跑唔到12kmh,你就真係好大問題
同意,purple已經改善了跑姿了

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-30 08:25 AM 發表

我想問N係nike定係new Balance?
雖然我未著new同埋acics過嚟跑步,但都感覺到感覺會好不同, New舒服的其實適合平時去街襯衫, 所謂唔打得都睇得, A係應該剛剛好相反的。 申利, 我nike, 我諗係呢以上嗰兩款嘅中間

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-5-30 08:33 發表

我想問N係nike定係new Balance?
雖然我未著new同埋acics過嚟跑步,但都感覺到感覺會好不同, New舒服的其實適合平時去街襯衫, 所謂唔打得都睇得, A係應該剛剛好相反的。 申利, 我nike, 我諗係呢以上嗰兩款嘅中間
N係一剔。近年啲款真麻麻,我懷疑個designer色盲嘅。
新把撚未著過,拎上手有啲重,唔想買。
A個款其實都係一般般,而且貴,但著落舒服。不過要幾日時間適應,佢個鞋頭真係少少翹,望落唔覺但初著行路都有少少向前中吓中吓。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-30 08:42 AM 發表

N係一剔。近年啲款真麻麻,我懷疑個designer色盲嘅。
新把撚未著過,拎上手有啲重,唔想買。
A個款其實都係一般般,而且貴,但著落舒服。不過要幾日時間適應,佢個鞋頭真係少少翹,望落唔覺但初著行路都有少少向前中吓中吓。
new係行街著唔咪用嚟跑步或者其他運動
nike真係要睇款式。A係好肯定所有款都係跑步, 不過我自己唔係追求跑得快,所以想著得舒服啲,一定唔揀A, 真心覺得佢唔平的

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-5-30 08:50 發表

new係行街著唔咪用嚟跑步或者其他運動
nike真係要睇款式。A係好肯定所有款都係跑步, 不過我自己唔係追求跑得快,所以想著得舒服啲,一定唔揀A, 真心覺得佢唔平的
New真係重到我驚行街都驚腳攰喎。
我都唔係專業跑,嗰次見佢有折先買咋。
後來喺特賣場見到有隻叫做Hoka,
我啲跑步friend都有著,
樣同價錢都ok,
可以考慮吓。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-30 08:25 AM 發表

呢個可能係heel drop大,同鞋頭翹唔翹冇乜關係

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]