• 瀏覽: 57,446
  • 回覆: 596
  • 追帖: 31
引用:
原帖由 後生族 於 2016-9-10 03:16 PM 發表

呢D算唔算 ,,有PS 過的 .
夜櫻我未曾叻過 ,  ,
靚呀,如果在光d就更靚

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
   Mag 姐依家呢張簽名正好多啦 ..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後生族 於 2016-9-16 08:47 PM 發表
   Mag 姐依家呢張簽名正好多啦 ..
襯番個頭像嘛

回覆 引用 TOP

可以慢慢嘆成隻油雞!見行程有竹田城,立雲峽,美山

要學下野先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tohoku311 於 2016-9-17 11:36 AM 發表
可以慢慢嘆成隻油雞!見行程有竹田城,立雲峽,美山要學下野先
多謝東北師兄
我啲行程都係响香討偷師番嚟,係集大成架

回覆 引用 TOP

趁未鎖貼補回購物篇。由於近年去日本次數多了,所以購物比以前少了。通常都是買些糖果類做手信。不過今次見到有送禮裝馬油,所以買了些送給同事及自用。

另外亦有買少量朱古力及餅類

櫻花草餅

讚岐烏冬

各款Mintia,買了一大堆。幸好沿途有佢,揸車唔使恰眼瞓。

薯仔湯及紫菜湯,這裡只是一部分,總共買了6盒,由於要慳位,所以要全部拆盒。

上次買很多女裝襪,今次專攻男裝

今次安排了行3個outlet,但都只是買了一條運動褲。

這些溫泉毛巾,很次都會儲起,今次只有兩款,天橋立溫泉及去日歸的宮浜溫泉。

タオル美術館ICHIHIRO送的毛巾

去到機場禁區先買的Kit Kat

回覆 引用 TOP

好多手信

回覆 引用 TOP

今次行程小金零手信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 積奇仔仔 於 2016-9-20 05:32 PM 發表
好多手信
都唔算多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c6005408 於 2016-9-20 08:20 PM 發表
今次行程小金零手信
每次同事去完旅行都有手信俾我,唔送番俾人唔係幾好既,但我去旅行次數多過佢地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mag-KK 於 2016-9-20 01:11 PM 發表

趁未鎖貼補回購物篇。由於近年去日本次數多了,所以購物比以前少了。通常都是買些糖果類做手信。不過今次見到有送禮裝馬油,所以買了些送給同事及自用。
https://4.bp.blogspot.com/-q7_wwyME7h8/VwZTaKGBQUI/AAAAA ...
師姐對鞋係靚喎!邊間outlet買架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rhythm118 於 2016-9-21 11:07 AM 發表
師姐對鞋係靚喎!邊間outlet買架?5980661
唔係outlet買架,係响樂天網購送去酒店架

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]