註冊 登入

拿度討論區 2018 此帖已關... 請去新帖

本主題由 ahso112 於 2018-1-1 07:57 AM 設置高亮
引用:
原帖由 Snowball1 於 2018-7-10 01:49 AM 發表

佢時時煮pasta
引用:
原帖由 keith. 於 2018-7-10 01:45 AM 發表

呢人經常問 Rafa 去超市/煮野
佢好 enjoy 架.. 人哋問佢佢又想去買然後就煮

引用:
原帖由 lala_kiki 於 2018-7-10 02:07 AM 發表

佢好 enjoy 架.. 人哋問佢佢又想去買然後就煮
減壓良方,又可以有好嘢食

引用:
原帖由 Snowball1 於 2018-7-10 02:11 AM 發表

煮食男好得呢女歡心的 BTW 你地係米都睇緊波?

引用:
原帖由 keith. 於 2018-7-10 02:24 AM 發表

半瞓狀態下睇緊delpo對Simon

引用:
原帖由 Snowball1 於 2018-7-10 02:11 AM 發表

確係..加上自己鍾意..享受過程.. 見佢買嘢都買到好開心個樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keith. 於 2018-7-10 02:24 AM 發表

我頭先去咗沖涼.. e+ 番來又睇番.. 煮食冧女? o甘你煮唔煮得兩手呀?
我似乎要開新帖呀... 再傾 la

引用:
原帖由 Snowball1 於 2018-7-10 02:29 AM 發表

半瞓狀態下睇緊delpo對Simon
不如就睇埋啦 SET 1 & SET 2 也是 TIEBREAK

引用:
原帖由 keith. 於 2018-7-10 02:47 AM 發表

不如就睇埋啦 SET 1 & SET 2 也是 TIEBREAK
頂唔順,去瞓啦😴

各位早抖

引用:
原帖由 lala_kiki 於 2018-7-10 02:31 AM 發表

我頭先去咗沖涼.. e+ 番來又睇番.. 煮食冧女? o甘你煮唔煮得兩手呀?
我似乎要開新帖呀... 再傾 la
OK 啦! 都識煮幾味的 好啊 我睇緊波! 係喎 超過 200 頁 好啊 Thanks

引用:
原帖由 Snowball1 於 2018-7-10 02:50 AM 發表

頂唔順,去瞓啦😴

各位早抖
早抖呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keith. 於 2018-7-10 02:52 AM 發表

OK 啦! 都識煮幾味的 好啊 我睇緊波! 係喎 超過 200 頁 好啊 Thanks
haha.. 估到你識 d  la.. 如果你唔識又點會 o甘講吖 係呀...e個帖完架喇.你過新帖 la.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Snowball1 於 2018-7-10 02:50 AM 發表

頂唔順,去瞓啦😴

各位早抖
好啦早抖 QF Vamoooos

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lala_kiki 於 2018-7-10 03:06 AM 發表

haha.. 估到你識 d  la.. 如果你唔識又點會 o甘講吖 係呀...e個帖完架喇.你過新帖 la.
好的 Sorry Kiki 我看漏左眼! 唔再在此回我 Quote 去新帖啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lala_kiki 於 2018-7-9 03:54 PM 發表

@DavidLawTennis
10h

The Federer vs. Nadal film (Strokes Of Genius)

Now available on the BBC iPlayer if you missed it earlier.

Strokes of Genius - Fedal Documentary (Tennis Channel)

ht ...
Tks kiki好正咁得閒睇先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。