註冊 登入

[運動類] PESC Card Collection [PESCC]專區4 #1設關注list

引用:
原帖由 cchin5714 於 2019-4-15 05:50 PM 發表

X1又得
X5又得
睇個球場幾Lv.
同你嗰十一件有幾多輸出
我只有1萬1千幾加乘,係咪用x1打最好謝謝

精選樓盤
引用:
原帖由 洛里斯 於 2019-4-15 05:52 PM 發表

我只有1萬1千幾加乘,係咪用x1打最好謝謝
咪 X1慢慢打
X1、X5最後輸出都係一樣~

引用:
原帖由 cchin5714 於 2019-4-15 06:10 PM 發表

咪 X1慢慢打
X1、X5最後輸出都係一樣~
謝師兄謝

回覆 引用 TOP

想請教師兄點先可以拎到legend球員? 我打咗咁耐都未拎過,最多拎過10%蛋,根本冇可能抽到,但對其他人個個都有嘅。。。

同埋rising stadium明明今日下晝先開始,點解啲人咁快有幾千萬分㗎?想入top200都冇可能啦。。。

有冇師兄可以指點下小弟呀?

好耐冇上黎打理

呢個post過500頁可能會自動關閉

麻煩大家去新post

繼續討論

引用:
原帖由 deskstar111 於 2019-4-15 12:54 PM 發表

幾時收徙收到去日本..

尊師がついにlv300超えてました!
さすが神
#CCF神
#尊師
#ウイコレ
各路英雄俾面,一個稱呼啫,冇聯絡過☺️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RVD104 於 2019-4-15 08:43 PM 發表

好耐冇上黎打理

呢個post過500頁可能會自動關閉

麻煩大家去新post

繼續討論
不知不覺又一版😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 loveyourstory 於 2019-4-15 08:06 PM 發表

想請教師兄點先可以拎到legend球員? 我打咗咁耐都未拎過,最多拎過10%蛋,根本冇可能抽到,但對其他人個個都有嘅。。。

同埋rising stadium明明今日下晝先開始,點解啲人咁快有幾千萬分㗎?想入top200都冇可能啦。。。

有冇師兄可以指點下小弟呀? ...
佢地抽左好多,啲球員爆晒lv

回覆 引用 TOP

唔知下一次會唔會出批防中
布斯基斯唔知有無份係100

回覆 引用 TOP

Tony兄都出緊力

引用:
原帖由 3個謝皮的駱駝 於 2019-4-16 11:57 AM 發表

Tony兄都出緊力
保200😎

引用:
原帖由 東方扁扁的神童 於 2019-4-16 05:44 PM 發表

保200😎
你個頭像好閃下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 loveyourstory 於 2019-4-15 08:06 PM 發表

有冇師兄可以指點下小弟呀? ...
冇其他,就係「錢」💰💰

想要legend,除左rising stadium活動打排名,仲可以等legend pool課金抽
人地活動點可以分數打咁快,以今次為例,今次bonus球員係而家的guardian pool,透過多次抽pool得到多位5星guardian球員再經過融合,活動戰力就會高。
冇洗錢抽,活動戰力打一輪得幾千分多至1萬分,有多位突破等級guardian球員既再加上不斷洗5BP打一輪幾萬分甚至幾十萬分。所以人地打一場可能已經等於你打幾十場。
個活動排名,係卑有錢人爭既,冇洗錢,打到分數夠拎5星獎勵就算
之前既打rival活動,就係少有既平價好活動

引用:
原帖由 redjazz8870 於 2019-4-17 02:23 AM 發表

冇其他,就係「錢」💰💰

想要legend,除左rising stadium活動打排名,仲可以等legend pool課金抽
人地活動點可以分數打咁快,以今次為例,今次bonus球員係而家的guardian pool,透過多次抽pool得到多位5星guardian球員再經過融合,活動戰力就會高。
冇洗錢抽,活動戰力打一輪得幾千分多至1萬分,有多位突破等級guardian球員既再加上 ...
多謝師兄!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。