註冊 登入

[運動類] PESC Card Collection [PESCC]專區4 #1設關注list

引用:
原帖由 走佬奇俠 於 2019-1-22 17:23 發表

恭喜你,1隻腳離開地獄
係耐唔耐按下 kill 下 time
唔敢再打 mobile game....打左六位數錢...

精選樓盤
呢個活動係咪打高gp 既leuage易有勁敵隊?

引用:
原帖由 cruztony 於 2019-1-22 05:24 PM 發表

夠去歐遊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 housebuyer 於 2019-1-22 06:02 PM 發表

呢個活動係咪打高gp 既leuage易有勁敵隊?
yes

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cruztony 於 2019-1-22 05:24 PM 發表

慢慢黎,唔好咁衝動後生仔

回覆 引用 TOP

有時夜晚好難停

引用:
原帖由 收你皮4000 於 2019-1-22 10:14 PM 發表

有時夜晚好難停
你講梗乜

回覆 引用 TOP

中頭獎,扭蛋券抽才能咭出呢張。不過冇用,空歡喜一場。

附件

2019-1-23 01:14 AM

引用:
原帖由 stony0412 於 2019-1-23 01:14 AM 發表

中頭獎,扭蛋券抽才能咭出呢張。不過冇用,空歡喜一場。
好想要🤤
你好似已四金

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 走佬奇俠 於 2019-1-22 05:19 PM 發表

抽两張5星pool, 得40000lbp
衰9到呢!
唔信邪,跟住抽,一樣得40000lbp,勁揾笨😩

回覆 引用 TOP

有無人係活動出過特別隊?或者係普通隊出過彩虹箱?我打咗一日,一次特別隊同一個彩虹箱都未出過🤔

引用:
原帖由 gabrielkyw 於 2019-1-23 01:46 PM 發表

有無人係活動出過特別隊?或者係普通隊出過彩虹箱?我打咗一日,一次特別隊同一個彩虹箱都未出過🤔
打木星B出過一次,木星A冇出過。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。