[淘寶] 4px轉運四方投訢無門

咁差ge

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
菜鳥根本只是一個傳話人,唔會幫到你。如果係4px的,你直接揾佢地仲好。試下揾佢地客服

回覆 引用 TOP

淘寶轉咗4PX之後,我再沒有訂淘寶貨了,費事激氣!

回覆 引用 TOP

正確來說 有8成集運都係
投訢無門 

回覆 引用 TOP

呢排聽D朋友講,改善咗服務。同埋官集黎講價錢算平。有無人近期試過?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中綠色牛牛 於 2018-12-8 11:24 PM 發表

我都係用4PX.好彩未有問題過.
我都係喎,有時落自提倉1日就到

回覆 引用 TOP

用過好多次4px集運,效率都算幾好,2,3日內都可到自提點取貨!

回覆 引用 TOP

官集冇事冇幹就性價比高
一出事就投訴無門, 親身經歷

回覆 引用 TOP

近幾個月都係用官集 2間都中過,反而4px快同埋服務好左 填錯地址打去客服改完第二日即刻收到,反而另一間官集 件貨拖左我兩個星期 搵極都搵唔到客服 最後件貨唔見咗 淘寶賠左錢俾我🤦🏻‍♀️如果大家有唔好嘅經驗 不妨試多次 因為好似真係改善咗好多

回覆 引用 TOP

要兩日先收到
佢地話星期六日唔送貨唔知真定假
星期六日唔送冇優勢

回覆 引用 TOP

del

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 20181128 於 2018-11-28 05:26 PM 發表

4px轉運四方投訢無門, 所謂在綫客服根本幫不了甚麼, 簡直在浪費你的時間, 消耗你的精神! 打電話又冇人接, 響了幾聲轉為fax聲音. 我18号收到了自提碼, 着黄大仙竹園自提点收貨, 因收貨點是報攤没有提供地方給你拆件點收, 我照常取件回家後拆件才發覺合并的包果裡不見了其中一件貨品 邮政快递包裹运单号:9893982010385, 其它東西沒有損壞, 再細察才發覺那個合并袋底部是破了的, 有人 ...
微信小程式有個四方集運,你可以在那裡投訴

引用:
原帖由 420438 於 2019-10-5 09:21 PM 發表

微信小程式有個四方集運,你可以在那裡投訴
四方集運投訴

附件

Screenshot_20191005_212241_com.tencent.mm.jpg(57.14 KB)

2019-10-5 09:31 PM

回覆 引用 TOP

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。