• 瀏覽: 6,763
  • 回覆: 37
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 MVMV 於 2019-5-28 08:30 AM 發表

可否PM 你住的Hostel
十月去 lisbon and porto
想申手問吓最佳住宿地區

因為要揾coach or train from.lisbon to porto

吾想推喼太遠🙌

熱賣及精選
引用:
原帖由 公司自我的飛滋 於 2019-7-11 08:56 AM 發表

想申手問吓最佳住宿地區

因為要揾coach or train from.lisbon to porto

吾想推喼太遠🙌
我8月中先出發,剩係訂左機票,酒店全部未訂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公司自我的飛滋 於 2019-7-11 08:56 AM 發表

想申手問吓最佳住宿地區

吾想推喼太遠🙌
我11月初會去葡萄牙同西班牙
波圖入~巴塞回港

波圖揀近聖本篤車站附近(方便搭火車前往里斯本),睇資料葡萄牙地勢部分係斜路同石仔路~

里斯本既話你用「里斯本建議住宿在哪一個區域?」search就有資料睇到!

我已訂波圖同里斯本住宿!

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

不好意思,現在問問題不知會否太遲?
自從上年跟團去西歐,可能因為我系窮L,吾買LV,吾買勞力士,俾導遊白眼左一輪於是我决定自已去,吾要受無謂氣

回覆 引用 TOP

請問五月去熱嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Juicee 於 2019-1-31 05:32 PM 發表

沒去過葡萄牙,都唔原來千篇一律嘅歐洲城堡,竟然可以甘好睇。葡萄牙嘅佩納宮就係一座好色彩斑斕嘅城堡,包含住好多種建築風格。19世紀中建立的,已經有好多年歷史了,宜家佢係葡萄牙規模最大嘅古羅馬建築。 ...
可惜上次去到大霧到量,欣賞唔到最靚嗰一刻。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-1-31 10:42 PM 發表

葡萄牙真心正,比人低估左,同埋正常香港人去歐美首選甚至第2、3次都唔會揀住
揀都會揀隔離西班牙先,去過果d就會明點解葡萄牙咁正
唔去過葡萄牙,唔知呢達地方好😁,超靚,食嘢又OK啱香港人口味。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公司幼稚的天才 於 2019-2-1 05:54 PM 發表

請問9月去天氣好唔好?仲可唔可以玩水?
可以,仍然曬到暈😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]