• 瀏覽: 31,806
  • 回覆: 119
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 louiskkchan 於 2019-8-2 09:55 AM 發表

又唔可以叫年票, 唔係任入, 五次嗰張 要90日用完
請問知不知如果買全曰票,自己帶板如果多人入場時,都可以不用排隊?🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 k.w.wing 於 2019-11-18 11:00 PM 發表

請問知不知如果買全曰票,自己帶板如果多人入場時,都可以不用排隊?🙏🏻
應該唔得,租版都係入面排隊,唔關門口入閘事

---
引用:
原帖由 louiskkchan 於 2019-11-18 11:04 PM 發表

應該唔得,租版都係入面排隊,唔關門口入閘事
昨天早上大約10:30因太多人入場,要排長龍,但我見如果帶板的就不用排隊,可以直接入場?

引用:
原帖由 k.w.wing 於 2019-11-18 11:09 PM 發表

昨天早上大約10:30因太多人入場,要排長龍,但我見如果帶板的就不用排隊,可以直接入場?
not sure. 你可以問問

我上過兩次,都係平日放假上😅

---

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Juno9 於 2019-11-13 11:37 PM 發表

對面D住宅式別墅依家叫好新淨,約三百蚊一晚...行條隧道就到,兩三分鐘左右
星期六都住了一晚,以呢個價錢非常滿意👍🏻

回覆 引用 TOP

https://www.youtube.com/watch?v=Jq9IT3rMe7s

請問片內靚女,係咪成日在雪場出現?

---
引用:
原帖由 k.w.wing 於 2019-11-18 11:00 PM 發表

自帶板的是換完票直接入的...唔使排隊的

引用:
原帖由 louiskkchan 於 2019-11-20 01:07 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Jq9IT3rMe7s

應該是台灣的妹子噢...冬天應該唔會在融創出現了...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Juno9 於 2019-11-20 02:38 AM 發表

自帶板的是換完票直接入的...唔使排隊的
任何一種票都可以?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louiskkchan 於 2019-11-20 01:07 AM 發表

我星期2見到佢係雪場玩

回覆 引用 TOP

比較少人室内場好似佢咁戴雪鏡,個镜仲唔似係清光鏡…

回覆 引用 TOP

睇起嚟挺好玩,感謝樓主提供好地方,有機會一定去玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Juno9 於 2019-6-18 11:11 PM 發表

深圳灣只有星期六日班次,平日唯有坐永東(N年前坐過一次上花都),再轉的士(有無call車apps推介),會帶板,高鐵唔會考慮,上FB網友話唔夠板租的,要人租SKI玩,weekend一定要自己帶板先安全~ ...
要好早去先有版,建議開門前5-10分鐘到達

回覆 引用 TOP

環島有直巴到融創了,方便好多。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]