• 瀏覽: 4,691
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 t2china 於 2020-1-8 07:57 PM 發表

JW同巴黎人都去過,食頭輪穩陣啲,通常有齊食材。JW的確多嘢飲,但如果係注重食物質量,我會揀番巴黎人。起碼有不停鵝肝、熱芝士龍蝦供應。冷盤海鮮新鮮度,就比Jw好。排場對比JW有少許失色,若論食物CP值,跑贏JW有餘。 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lauching1962 於 2020-1-5 03:41 PM 發表

所以真係好趕,食得嚟就收工,尤其有帶子龍蝦和鵝干,呢啲咁搶手食物,肯定要排隊....排得嚟又要食,食完又嚟排過,根本就係趕都亞媽唔認得.
識 book一定係 book早場,除非特別日太多人客, 一般佢會比你繼續食埋8點場。 我係 kkday 買 Friday dinner$345 only

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-8 11:21 AM 發表

等我試試,訂下個月~
昨晚我經官網book埋巴黎人酒店房,仲可以用 hkd 200買2套成人來回 船飛,平均一程50,真係抵到無朋友

引用:
原帖由 Eventelite 於 2020-1-8 10:46 PM 發表

昨晚我經官網book埋巴黎人酒店房,仲可以用 hkd 200買2套成人來回 船飛,平均一程50,真係抵到無朋友
官網買房?貴到飛起啦!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-8 10:47 PM 發表

官網買房?貴到飛起啦!!
撈呀,同阿高打一樣 price

引用:
原帖由 Eventelite 於 2020-1-8 10:47 PM 發表

撈呀,同阿高打一樣 price
幾$?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-8 10:53 PM 發表

幾$?
我早3日 book基礎房1500, 早2星期book好似有會有8折

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站白滑的盡頭 於 2020-1-9 06:03 PM 發表

龍蝦,長腳蟹和多種飲品……更有果汁和拉花咖啡飲,我的最愛
你講緊邊間?龍蝦點整架?

回覆 引用 TOP

我已透過kkday訂了那日晚餐6點.
比klook平多幾十元.所以訂了.又透過
klook訂了東望洋酒店.真係平好多,足足平了
2百幾.希望那天不要太多人食助餐.

回覆 引用 TOP

想請問各師兄如在酒店落去大三巴,是否很近?
另外那途程有否經過一些可以幫襯的食物館?

回覆 引用 TOP

我們在中港城搭金光去澳,到澳后是否可搭25號車到黑沙海灘?

回覆 引用 TOP

氹仔碼頭冇巴士去黑沙啊

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]