• 瀏覽: 48,593
  • 回覆: 95
  • 追帖: 5
+2
引用:
原帖由 木頭WOODHEAD 於 2021-8-30 10:55 PM 發表
簡單回答:有效
但到底效果有幾好.....

講講我情況啦,我係雄頹,個頭勁油,一日唔洗頭髮就痴埋一舊,兩日唔洗頭髮油到可以係太陽下閃閃發光(特效都慳埋)

我係5-6年前已經M額得好勁,但個時髮型同髮量多仲遮到就無咩點理,直到3年前我女朋友無啦啦send左張相比我.....比達(唔知可以用GOOGLE search)之後我知道,X街啦!點解會係我!點解呀!!!

當然呢個世界無咩咁 ...
新手
甘L 有"心機"打甘大篇野坤客

同十年多前章光101, 用過都知無用, 廣告一定系呃人

真系有用, 即刻拎諾貝爾喇, 又玩人, 重要害到老友甩多左hair , 正pk 水

引用:
原帖由 木頭WOODHEAD 於 2021-8-30 10:55 PM 發表
簡單回答:有效
但到底效果有幾好.....

講講我情況啦,我係雄頹,個頭勁油,一日唔洗頭髮就痴埋一舊,兩日唔洗頭髮油到可以係太陽下閃閃發光(特效都慳埋)

我係5-6年前已經M額得好勁,但個時髮型同髮量多仲遮到就無咩點理,直到3年前我女朋友無啦啦send左張相比我.....比達(唔知可以用GOOGLE search)之後我知道,X街啦!點解會係我!點解呀!!!

當然呢個世界無咩咁 ...
我用咗個半月, 終於捱過咗脫髮期!

同師兄一樣, 頭頂效果明顯過 M 字額! 不過而家兩側都生咗好多毛毛! 冇藥性咁短時間有咁嘅效果好滿意了, 會 keep 住用!

btw, 最近食埋 supplement 希望效果再好 d!

其實話無用果d自己有沒有真係用過

想問問師兄們在哪裡買的?

本人用左9支,大半年時間,真系一D用都無
依家轉用返Regaine 5%

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]