• 瀏覽: 16,437
  • 回覆: 84
本主題由 yycrab 於 2020-1-25 11:20 AM 提升
引用:
原帖由 channy911 於 2020-1-27 01:11 AM 發表

果然係典型共匪狗.
香港人畀共匪荼毒之下竟然辱罵國父, 可憐.
你阿爺當年都係為咗逃避共匪暴政去香港, 你依家做共匪狗辱罵國父, 簡直就係侮辱祖先, 係一個不孝不仁不義嘅汪汪, 你點對得住屋企人?
咁支持共匪就去武漢同佢哋共患難. ...
只有台狗支畜咁低賤先會叫大漢奸孫狗做國父

熱賣及精選
引用:
原帖由 復活高貝利 於 2020-1-27 06:01 PM 發表

只有台狗支畜咁低賤先會叫大漢奸孫狗做國父
你阿爺當年都係為咗逃避共匪暴政去香港, 你依家做共匪狗辱罵國父, 簡直就係侮辱祖先, 係一個不孝不仁不義嘅共匪汪汪.
咁支持共匪就去武漢同佢哋共患難.

引用:
原帖由 channy911 於 2020-1-28 06:23 AM 發表

你阿爺當年都係為咗逃避共匪暴政去香港, 你依家做共匪狗辱罵國父, 簡直就係侮辱祖先, 係一個不孝不仁不義嘅共匪汪汪.
我阿爺係香港人,
你阿爺基因低賤先會走佬落嚟香港,
根據我對中國歷史認識,俾共產黨殺嘅撚樣九成都係抵撚死

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2020-1-28 12:51 PM 發表

我阿爺係香港人,
你阿爺基因低賤先會走佬落嚟香港,
根據我對中國歷史認識,俾共產黨殺嘅撚樣九成都係抵撚死
笑死, 香港人全部都係其他地方去居留, 本身根本就冇人. 毫無知識, 果然適合做狗多過做人.
你要做共匪狗就滾去武漢做. 低低地就老實啲咪出聲翻去你大陸嘅狗竇, 唔好獻醜.
大陸咁多病就係天理, 係個天要收共匪. 無奈天理有限, 受苦嘅始終係人民, 所以暴政底下, 無論天災人禍受苦嘅都係百姓. 共匪暴政滅亡先至係人民嘅幸福, 唯望天有眼, 盡快殺盡共匪以及其狗奴隸嘅支持者.

引用:
原帖由 channy911 於 2020-1-29 06:30 AM 發表

笑死, 香港人全部都係其他地方去居留, 本身根本就冇人. 毫無知識, 果然適合做狗多過做人.
你要做共匪狗就滾去武漢做. 低低地就老實啲咪出聲翻去你大陸嘅狗竇, 唔好獻醜.
大陸咁多病就係天理, 係個天要收共匪. 無奈天理有限, 受苦嘅始終係人民, 所以暴政底下, 無論天災人禍受苦嘅都係百姓. 共匪暴政滅亡先至係人民嘅幸福, 唯望天有眼, 盡快殺盡共匪以及其狗奴隸嘅支持者. ...
你地台狗支畜吾知香港係中國地方牙?
你吾止低賤仲係腦殘

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2020-1-29 12:09 PM 發表

你吾止低賤仲係腦殘
ching,佢明顯係法輪功人士啦

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2020-1-29 12:09 PM 發表

你吾止低賤仲係腦殘
你阿爺何嘗唔係逃避共匪落香港. 你依家就係侮辱緊你全家, 係你呢啲習總狗先至會背棄祖先瀨共匪狗鞋底, 邊個腦殘超然若揭; 梗係瀨鞋狗. 你愛共匪就去武漢同佢哋共患難. 口裡說支持共匪, 但身體卻很誠實咁狗縮. 畀習總知道你咁樣一定閹咗你隻衰狗.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-1-29 02:06 PM 發表

ching,佢明顯係法輪功人士啦
其實我係你爸爸.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 00008888 於 2020-1-24 01:53 PM 發表

唔怪得,咁多人憎恨大灣區
我都好憎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 channy911 於 2020-1-28 06:23 AM 發表

叫佢地捐一個口罩都難啦
藍廢:唔近屋企 不了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]