• 瀏覽: 2,376
  • 回覆: 13
好似話禁中國護照、但香港特區護照無講

回覆 引用 TOP

可以

Time will tell.
引用:
原帖由 leungzi1986 於 2020-2-5 05:12 PM 發表

可以
你確定?

引用:
原帖由 我真係好靚仔 於 2020-2-5 05:13 PM 發表

你確定?
If and only if you have not travelled to the mainland in the last 14 days

回覆 引用 TOP

星航做緊特價,3日2夜機票+酒店,每人$1,010,雖然下午機或晚機去,咁既價錢非常抵

引用:
原帖由 iPhone_X 於 2020-2-6 05:07 AM 發表

星航做緊特價,3日2夜機票+酒店,每人$1,010,雖然下午機或晚機去,咁既價錢非常抵
果邊消費高

引用:
原帖由 leungzi1986 於 2020-2-6 02:00 PM 發表

果邊消費高
去屋村樓下既店食好平,海南雞、胡椒蟹、肉骨茶....連日本料理都有,唔使加一同比GST

引用:
原帖由 iPhone_X 於 2020-2-6 06:01 PM 發表

去屋村樓下既店食好平,海南雞、胡椒蟹、肉骨茶....連日本料理都有,唔使加一同比GST
Ang Mo Kio?

引用:
原帖由 leungzi1986 於 2020-2-6 06:08 PM 發表

Ang Mo Kio?
Ang Mo Kio既龍海鮮食蟹唔平,呢間好似要比加一,有星星朋友介紹過去其它屋村食蟹,但唔記得邊個屋

引用:
原帖由 leungzi1986 於 2020-2-6 02:00 PM 發表

果邊消費高
某程度上消費同香港差唔多,甚至平過香港。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iPhone_X 於 2020-2-6 06:01 PM 發表

去Raffel City 下邊Buffet Town 食自助餐超抵,SGD $45 左右已經有埋即開生蠔食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iPhone_X 於 2020-2-6 06:16 PM 發表

Ang Mo Kio既龍海鮮食蟹唔平,呢間好似要比加一,有星星朋友介紹過去其它屋村食蟹,但唔記得邊個屋
大巴窯Kelly Jie 都唔錯(以前叫Mellben)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iPhone_X 於 2020-2-6 05:07 AM 發表

好很抵、但可惜孤兒仔買唔到!

引用:
原帖由 filipino- 於 2020-2-6 07:40 PM 發表

好很抵、但可惜孤兒仔買唔到!
點會咁㗎?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]