• 瀏覽: 1,406
  • 回覆: 7
在人哋屋企玩有好多歌, 自己買咗都搵唔到FROZEN2
仲有好多DISNEY歌都找不到,
謝謝各位
肯定是沒買錯, 是2020

熱賣及精選
引用:
原帖由 patrickl6 於 2020-2-20 12:46 PM 發表

在人哋屋企玩有好多歌, 自己買咗都搵唔到FROZEN2
仲有好多DISNEY歌都找不到,
謝謝各位
肯定是沒買錯, 是2020
你只需要兩個STEP就可以
1,你部機要參加任天堂Online計劃
2,你要有UBISOFT ACCOUNT,如果你買個GAME係全新,就有一個月免費
其實FROZEN2,FORZEN是由UBISOFT  個 SERVER STREAMING出來

我剛玩了一個月,續會要200月,無繼續,有點貴了。

如果無上網,最正都是得BABY SHARK

引用:
原帖由 tomdog 於 2020-2-20 09:24 PM 發表

你只需要兩個STEP就可以
1,你部機要參加任天堂Online計劃
2,你要有UBISOFT ACCOUNT,如果你買個GAME係全新,就有一個月免費
其實FROZEN2,FORZEN是由UBISOFT  個 SERVER STREAMING出來

我剛玩了一個月,續會要200月,無繼續,有點貴了。

如果無上網,最正都是得BABY SHARK:smile ...
要咁貴咩,但想買都買唔到,一直話唔岩地區,轉日本、香港、美國都唔得

附件

646.jpg(41.14 KB)

2020-2-20 11:31 PM

647.jpg(40.22 KB)

2020-2-20 11:31 PM

引用:
原帖由 陳.先.生 於 2020/2/20 23:31 發表

要咁貴咩,但想買都買唔到,一直話唔岩地區,轉日本、香港、美國都唔得
UBISOFT戶口也要美國地區。

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-2-21 12:57 AM 發表

UBISOFT戶口也要美國地區。
即係要再申請個ubisoft account
網上搜尋唔到相關資料

回覆 引用 TOP

多謝各位回覆
因初初一買隻Game返嚟
係Frozen1&2都無
唔知點整整下,就有Frozen2跳
而Frozen1就要開通先, 免費30日
我都無續了。之後連Into the unknown都無埋!

回覆 引用 TOP

多謝各位回覆
因初初一買隻Game返嚟
係Frozen1&2都無
唔知點整整下,就有Frozen2跳
而Frozen1就要開通先, 免費30日
我都無續了。之後連Into the unknown都無埋!

回覆 引用 TOP

也多謝你嘅文,我也會了,也想咨詢

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]