• 瀏覽: 72,483
  • 回覆: 671
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-4-8 04:07 AM 發表

又係呢啲新聞話中國貨唔得,但各國又搶住訂購,自打咀吧無出色。
呢啲低能新聞係黃痴曱甴睇

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
中共可以賴試劑失效,導致掌握疫情失實,並非存心向外隱瞞~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-4-8 03:29 AM 發表

唔合格點解唔退貨?
有货退,冇钱退,一系换D一樣的货,低鬼佬死

咁呢次個英國買手,咪要負好大責任?

------------------------------
一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師
------------------------------

回覆 引用 TOP

中國輸出武肺疫症至全球,已經害人不淺,依家仲輸出假測試劑再害人,中國人有無良知㗎

回覆 引用 TOP

冇症狀都驗得出?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyingyying 於 2020-4-14 04:31 PM 發表

有货退,冇钱退,一系换D一樣的货,低鬼佬死
你講就係?

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-4-14 09:31 PM 發表

你講就係?
系你又点講?

曱甴可治肺炎,送晒俾英國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyingyying 於 2020-4-14 11:34 PM 發表

系你又点講?
有貨退,就有錢退,如果佢哋要換貨,照價錢換,公平,中國唔會欺負人,不過都唔會俾人欺負,
所以你有資訊中國有貨退,冇錢還或換一樣貨攞出嚟大家睇,唔係屈就得

我個人認為佢地既然認為試劑唔合格應該退貨,唔再同中國攞貨,唔好一路話唔合格,又一路用

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-4-15 12:05 AM 發表

有貨退,就有錢退,如果佢哋要換貨,照價錢換,公平,中國唔會欺負人,不過都唔會俾人欺負,
所以你有資訊中國有貨退,冇錢還或換一樣貨攞出嚟大家睇,唔係屈就得

我個人認為佢地既然認為試劑唔合格應該退貨,唔再同中國攞貨,唔好一路話唔合格,又一路用 ...
同中国買货一定有相方同意规格,而家話你吾合格系根據當時相方同意寫好規格,中国廠家有理可以反駁,有冇駁?間廠冇e個规格点换?一系直頭回水

引用:
原帖由 yyingyying 於 2020-4-15 12:42 AM 發表

同中国買货一定有相方同意规格,而家話你吾合格系根據當時相方同意寫好規格,中国廠家有理可以反駁,有冇駁?間廠冇e個规格点换?一系直頭回水 ...
所以英國唔敢退貨,唔敢攞單出黎,因為自己身有屎,如果有單有據有列明中國一定會退

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]