• 瀏覽: 8,968
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-27 11:28 AM 發表

咁容易話俾D唔識既人你住邊 你都無係香討公開你住邊啦, 仲要話俾人知公司 電話和地址 驚無屎上身人地搵唔到你咩, 咁易爆響口

上到去唔對路就立即走啦 洗咩聽埋佢收幾錢 等第二日先黎拒絕, 你上多D黎問 和睇多D依度中介post 不至於會咁

要破產就拎錢去破產 唔好又走去借錢 ...
知道啦,我已經好後悔

love 小豬..元暢~~S.H.E~
永遠懷念你~Michael Jackson~The King of Pop*

回覆 引用 TOP

而家好多都話係銀行名咩職員,好多都根本唔係,所以小心

唯有轉電話號碼

引用:
原帖由 Sky920 於 2020-7-4 04:56 PM 發表

而家好多都話係銀行名咩職員,好多都根本唔係,所以小心
假卡片我都收過,打上去核實話冇呢個員工!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-27 11:28 AM 發表

咁容易話俾D唔識既人你住邊 你都無係香討公開你住邊啦, 仲要話俾人知公司 電話和地址 驚無屎上身人地搵唔到你咩, 咁易爆響口

上到去唔對路就立即走啦 洗咩聽埋佢收幾錢 等第二日先黎拒絕, 你上多D黎問 和睇多D依度中介post 不至於會咁

呢度叫人pm嗰d中介好多

raiyu

回覆 引用 TOP

引用:

破產自己去攪約10000 搵律師就13000~18000都有
要俾4萬攪破產 擺明就係呃人

raiyu

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心甜意合 於 2020-7-7 22:53 發表

唯有轉電話號碼
你爭人咁多條大數還左咁耐都仲未還得完咩?

回覆 引用 TOP

Hi 到最後系點解決到架,報警後吾再追?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 連續懷舊的回覆 於 2020-11-12 01:38 AM 發表

Hi 到最後系點解決到架,報警後吾再追?
佢開頭係咁打去我公司,一個鐘打幾十次,我同事聽同佢講我冇做啦,之後都仲有打,咁我又block左佢,佢打我公司又搵我唔到,之後就冇再煩我啦,我同事話佢都係靠嚇,因為我都冇借佢錢,見我唔聽電話咪知呃唔到囉,冇再煩我啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]