• 瀏覽: 19,552
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
萤火虫都唔识架?你以为湖裏面有人鱼公主?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-6-30 02:29 AM 發表

昆蟲,更有些昆蟲晚上會發光
相信係。
好多揸相機嘅人其實平常好少用相機影相

回覆 引用 TOP

发光虫仔

回覆 引用 TOP

人生不作虧心事,見到毛姨也不驚

回覆 引用 TOP

鏡fok反光呀!

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

河童。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simwona 於 29-6-2020 20:51 發表

前兩年秋天同太太一齊去日本自駕遊,
原本第一晚想住池袋嘅酒店,
原因係第二朝唔洗揸太耐車就可以去到景點,
但係聽人講池袋好多酒店都有嘢,
尤其係池袋太陽城太子酒店最出名,
我太太非常害怕依啲野,
佢話萬一唔好彩入住一間鬼酒店,
真係成晚唔使瞓咁話,
於是我哋決定住成田機場附近嘅酒店一晚,
寧願第二日揸車去景點耐啲都唔計較。

今次旅行主要係去富士山五個湖睇紅葉,
其中一晚我哋住河口湖嘅新xx酒店, ...
你影到果D點有可能係星,更大可能係光源於鏡頭內反射做成,由其加左UV filter

回覆 引用 TOP

呢間住過,完全唔覺有問題,樓主唔好疑神疑鬼

回覆 引用 TOP

河口湖紅葉,真美。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 1-7-2020 06:59 AM 發表

池袋太陽城個個話猛,我住過都唔知佢猛乜陽光係幾猛,樓層高又好view
呢間酒店加加埋埋都住咗有四個星期,乜鬼都冇,係畀佢嚇到心都離埋就係早上九點幾地震,啲牆押押聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simwona 於 2020-6-29 08:51 PM 發表

前兩年秋天同太太一齊去日本自駕遊,
原本第一晚想住池袋嘅酒店,
原因係第二朝唔洗揸太耐車就可以去到景點,
但係聽人講池袋好多酒店都有嘢,
尤其係池袋太陽城太子酒店最出名,
我太太非常害怕依啲野,
佢話萬一唔好彩入住一間鬼酒店,
真係成晚唔使瞓咁話,
於是我哋決定住成田機場附近嘅酒店一晚,
寧願第二日揸車去景點耐啲都唔計較。

今次旅行主要係去富士山五個湖睇紅葉,
其中一晚我哋住河口湖嘅新xx酒店, ...
點解仲返到嚟嘅?!

凡事量力而為.

回覆 引用 TOP

讓科學解釋一下

回覆 引用 TOP

螢火蟲

回覆 引用 TOP

去旅行要放鬆下,吾好增加負擔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]