• 瀏覽: 17,771
  • 回覆: 68
  • 追帖: 2
其實我見你啲數好分散太多。。。。min pay。。。。我本身唔係做sales。。。。我係打工仔。。。。我覺得你將一啲 大嗰啲集中。。。。唔好搞min pay啦。。。。唔係好嘥時間囉

~~我思故我在~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦古代寶寶 於 2020-9-9 14:11 發表

守唔住,今個月小新minpay都3000🤢🤢
我曾經都藉過60萬大數。。。。我而家都玩緊錢。。。我嘅見解覺得真係唔好搞min pay。。。。你畀min pay會累死囉。。。。你諗辦法睇下可唔可以唔再min pay....你感覺真係唔掂喎

~~我思故我在~~

回覆 引用 TOP

唔好找minpay,還息都有排還啊,無底深潭黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦古代寶寶 於 2020-9-9 11:13 AM 發表

求大家幫幫手,俾下意見😭😭😭🙏🏻🙏🏻

私人貸款
中X銀行 $52,600 @$1,620 仲有32期
痕生銀行 $37,700 @$993 仲有38期
痕生銀行 $12,600 @$528 仲有24期
HxxC $9,500 @$953 仲有10期
私人貸款個個月有準時還,沒有逾期

信用卡
中X銀行 $50,000 minpay@$1300
其中信用卡私人貸款結欠$15, ...
你D卡數應該唔會有銀行批架啦。如果唔介意硬食貴息咪試下搵2線
例如K現X呀果一種,息係貴D但起馬見到終點

回覆 引用 TOP

借咗貴息貸款之後,還唔掂,可能會去到人生終點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mkf_mak 於 2020-10-8 11:18 PM 發表

樓主
我係過來人,10年前破左產,其中咭數差20幾萬,做生意差40幾,層樓賣左,冇辦法,所以去破
一來IVA計過,唔知幾時先還完,當時應該搵8000-8500,同埋記錄上同破產一樣,冇分別
當然,我唔係叫你咁做,因為你重還得起,有其他辦法解決,只係辛苦幾年
但破產係最後辦法,當每日收電話,收信,上門,個人真係冇心機工作,生活
當解決左,每件事都可以順利完成
10後今日,我有番銀行信用卡2張,仲一批 ...
邊間行會批信用卡俾你?我都想試吓

引用:
原帖由 冬寒勁現實 於 2020-12-1 03:18 AM 發表

邊間行會批信用卡俾你?我都想試吓
你畢業左幾耐?

引用:
原帖由 mkf_mak 於 2020-12-2 08:18 PM 發表

你畢業左幾耐?
10年前老破

引用:
原帖由 冬寒勁現實 於 2020-12-3 03:57 AM 發表

10年前老破
你可以試吓x信銀行,但有佢前,我都係先有安x財仔咭先,用左2年先再申請銀行

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]