• 瀏覽: 28,352
  • 回覆: 88
  • 追帖: 2
熱賣及精選
引用:
原帖由 pinglap 於 2021-3-26 10:28 PM 發表

少發圖, 操作可能出了錯
Dubrovnik升起的萬國旗😂

附件

DSC00670.JPG(470.64 KB)

2021-3-28 09:44 PM

引用:
原帖由 numan123 於 2021-3-28 09:44 PM 發表

Dubrovnik升起的萬國旗😂
精彩!我在威尼斯都碰到一次, 但就無你果張有成排底褲

附件

mmexport1616991683822.jpg(187.87 KB)

2021-3-29 12:23 PM

我都係行城牆見個鬼婆係𠴱個位影,原來佢影萬國旗。咁我都紀錄吓當地女居民嘅真正日常生活品味😂

第一係 Paris!

其次係 New Orleans
Dubrovnik
Krakow
Salzburg
Mexico City
Cape Town 海鮮正!

好想遊 Buenos Aires

布達佩斯太美了   有錢好想都去一次   呢個世界 好美呀

歐洲好玩的地方確實比較多

引用:
原帖由 angrypupper 於 2020-12-17 11:15 AM 發表

布達佩斯
前年玩完斯洛伐克之後搭火車過去, 風景好靚建築好特別
可惜只短短留左4日, 好想再去多次留耐
south tyrol, italy

好靜謐,系唔系特咪適合療愈

遊客唔多嘅地方都中意

好想去

我最喜歡的歐洲城市是烏克蘭首都基輔 Kyiv. 我是2011年去基輔, 當時大部份烏克蘭人民 正在要求加入歐盟, 要求俄羅斯為1932年-1933年發生的烏克蘭大饑荒道歉.   而我在基輔時, 發生大量民眾在街上反對當時的親俄烏克蘭領導人睜着眼說大話, 因為當時的親俄烏克蘭領導人在2002年曾說過 當年的秘密警察和國家安全委員會 做的一切 都是為了人民利益和國家, 對一切違法, 破壞社會的非法行為堅強執法.  

基輔大饑荒紀念館, 紀念當年的領導人不顧人民的死活 做成烏克蘭10%人口餓死或因營養不良而病死, 更發生了大量人吃人的慘案, 有超過2500人因為吃人而被定罪.

蘇黎世

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]