• 瀏覽: 5,382
  • 回覆: 54
  • 追帖: 2
本主題由 呆頭鳥 於 2021-9-16 07:54 AM 移動
擺明死七婆害港,可阿爺玩嘢,想玩死香港!

熱賣及精選
香港真係九運之地,居住奇迫,由廢官把関, delta大魔王都沒有出來,何奇好運

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 10:33 PM 發表

咁大段嘢,以為有啲乜嘢金石良言,原來得啖笑。
我唔明樓主第三點想表達D乜

大家幫樓主科普下。等樓主真真正正了解酒店隔離流程。
每日唔會有員工幫你執房
每日3餐 酒店定時將飯或外賣放每間房門口
酒店會俾垃圾袋你 之後自己將垃圾同飯後垃圾放好係房門口 收集筒
每日員工會幫你量溫度 自己房門口。
其他唔明問下有隔離經驗師兄、唔好亂9up當秘級

神神地

出呢個post冇問題,但冇試過隔離就真係唔好扮知道,大陸酒店隔離係當你進入房間,除左有人來檢測,基本上你係冇得出房門14日,而且冇人會同你換任何房間物品,而且所以嘢只能進不能出,直到隔離完。。係真正嘅酒店坐牢,仲要自己俾錢(除左免費幫你檢測),所以唔好用只係你嘅認知去評論現實,會被人笑架!

引用:
原帖由 V.LOSS 於 2021-9-17 05:44 PM 發表

無人入嚟執房,咁房間床單,廁所毛巾及其他用品,包括每日房間垃圾桶的垃圾,無人幫你放入房間更新,或叫你擲出房外比佢哋清理?點解房價可以同平日一樣收咁多,揾鬼信!
真係冇人入來執房,我自己都幾次隔離,垃圾自己擺門口,飯盒放門口自己開門拿,食完擺番係門口。
如果你認為床單好污糟要換,可以叫酒店比新開你自己換,舊嘅擺門口,但一般冇人換,牙刷那些一般都自己帶。宜家係去隔離,唔系度假啊

好L好笑

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2021-9-20 10:41 AM 發表

大家幫樓主科普下。等樓主真真正正了解酒店隔離流程。
每日唔會有員工幫你執房
每日3餐 酒店定時將飯或外賣放每間房門口
酒店會俾垃圾袋你 之後自己將垃圾同飯後垃圾放好係房門口 收集筒
每日員工會幫你量溫度 自己房門口。
其他唔明問下有隔離經驗師兄、唔好亂9up當秘級
樓主神隱左了

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 10:33 PM 發表

咁大段嘢,以為有啲乜嘢金石良言,原來得啖笑。
放癈之言!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]