• 瀏覽: 6,216
  • 回覆: 9
日林雨陽為做自己多年心願的打碟dj,連公民黨黨員都唔做,全心投身人網,
佢第一日開咪,仲同新城被炒監制大講宏願,點知現在竟然淪落到同班脫星做節目!
林生睇黎少讀文革書,唔明佢始終係公民黨出身,又出身自商台,血統唔純正,
老蕭只不過俾少少甜頭,玩下分化,就已經攪到林生退黨,
但係林生仲信老蕭會因此重用佢,又真係好傻好天真。

引用:
今日係2009年4月30日,
流行普選的第86集,

亦是雨陽老師在流行普選同大家暫別的一天。
其實雨陽係一個好低調的人,
但不得不提的是他確實是一位好專業的DJ,
而且,他的要求十分高,
所以作為DJ新星的我感到好大的壓力,
但我知有壓力才會令自己更加努力及進步。
雨陽雖然會暫別流行普選,
但他會轉向同大家談情說愛,
而且每晚均有美女相伴,
雖然我未能有幸跟雨陽當面談情,
但我一定會在電腦前跟雨陽隔空說愛,
相信各位聽眾都會同我一樣。
在此,多謝雨陽老師在這86集中讓我們有很多美好回憶,
更讓我們記起很多已被忘懷的一些好歌!

雨陽老師,多謝你!

woki兄...我諗你估錯晒 ...

林雨陽絕對係老燒嫡系人馬, 佢同時亦係阿mark老死...
老燒亦好欣賞佢d急材, 周不時搵佢做mc...

老燒同敗家仔好明顯想將<5個一夜情>打做成黃牌節目, 吸引班電車男
加上幾個月前, 敗家仔透露過想同林雨陽做呢類節目
林雨陽被睇起先會騰出<流行普選>...

仲有, 呢個比差佬控告藏毒0既林雨陽, 你估真係咁清高????
點會唔想同靚女做節目(angle除外)

再者邊Q個會聽<流行普選>呀

引用:
原帖由 蕭弱元 於 2009-5-7 12:18 PM 發表
woki兄...我諗你估錯晒 ...

林雨陽絕對係老燒嫡系人馬, 佢同時亦係阿mark老死...
老燒亦好欣賞佢d急材, 周不時搵佢做mc...

老燒同敗家仔好明顯想將打做成黃牌節目, 吸引班電車男
加上幾個月前, 敗家 ...
電車男係睇都睇台灣件36E瑤瑤,

淫網無左阿牛, 得番幾件人造人, 點叫電車男扯到旗?

宜家連903, RTHK都唔造廣播劇, 淫網仲食埋D咁既水尾, 睇黎又係老蕭俾敗家仔發下編劇夢.  

引用:
原帖由 woki 於 2009-5-7 07:35 PM 發表

電車男係睇都睇台灣件36E瑤瑤,

淫網無左阿牛, 得番幾件人造人, 點叫電車男扯到旗?

宜家連903, RTHK都唔造廣播劇, 淫網仲食埋D咁既水尾, 睇黎又係老蕭俾敗家仔發下編劇夢.  
其實廣播劇903有造,網台好多都有。不過人網呢個值得其待
想睇下雨揚兄點寫情人節反擊中心既女子版

引用:
原帖由 kenchan(D503) 於 2009-5-7 08:09 PM 發表 其實廣播劇903有造,網台好多都有。不過人網呢個值得其待想睇下雨揚兄點寫情人節反擊中心既女子版
簫柒要用色慾都市做藍本,就好聽有限,功夫足球既堆砌以經係敗北,如果uonlive靈異甜故同簫柒既廣播劇,我寧願揀Beta講甜故,起碼得啖笑

引用:
原帖由 lprhk 於 2009-5-7 09:20 PM 發表

簫柒要用色慾都市做藍本,就好聽有限,功夫足球既堆砌以經係敗北,如果uonlive靈異甜故同簫柒既廣播劇,我寧願揀Beta講甜故,起碼得啖笑
色慾都市做藍本都好過市井甜故啦!
講甜故我都得啦!

PS: 請大家幫幫我手,天比高要交功課,係度廣播劇。

雨陽老師是好主持和 DJ , 你們唔好想得太多,

而且訪問葉玲呢集好真好正!! 加油!!

引用:
原帖由 woki 於 2009-5-7 11:03 AM 發表
當日林雨陽為做自己多年心願的打碟dj,連公民黨黨員都唔做,全心投身人網,
佢第一日開咪,仲同新城被炒監制大講宏願,點知現在竟然淪落到同班脫星做節目!
林生睇黎少讀文革書,唔明佢始終係公民黨出身,又出身 ...
搵位入又冇內容,WOKI哥又一經典

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]