• 瀏覽: 2,176
  • 回覆: 30
本人去xx nutrition買左兩樽true mass 兩樽都係冇入面張白色封紙

大家睇下

各位ching覺得仲飲唔飲得? 開左唔夠一星期咋
d粉壓落去都會散既,
但係落水搞既時候好難溶曬...勁多一舊舊 d味又怪
同syntha-6係有d唔同
睇完其他post之後就覺得自己出事 所以上黎問下

如果係有問題的話, 我就建議各位唔好再去xx nutrition買喇
e間9成真係黑店

精選汽車
引用:
原帖由 reany 於 2009-7-9 08:48 PM 發表
本人去xx nutrition買左兩樽true mass 兩樽都係冇入面張白色封紙

大家睇下

各位ching覺得仲飲唔飲得? 開左唔夠一星期咋
d粉壓落去都會散 ...
true mass 冇白色封紙呢D貨,好多間都會買到~!

引用:
原帖由 cheung 於 2009-7-9 09:01 PM 發表

true mass 冇白色封紙呢D貨,好多間都會買到~!
唔係呱ching 果張野應該幾重要嫁wor

ching, 咁好似樂健x 果D海鮮價, 咪仲唔要得! 賣成475蚊一桶 True Mass

引用:
原帖由 pchowka 於 2009-7-9 09:30 PM 發表
ching, 咁好似樂健x 果D海鮮價, 咪仲唔要得! 賣成475蚊一桶 True Mass
起碼果d係正牌野ma..貴d都好過飲死人 又阻住我個進度

我之前在xx nutrition 買個2次muscle tech's產品,連繼兩次都有問題,所以我已經沒有再去此店買野.

引用:
原帖由 weskertse 於 2009-7-9 09:53 PM 發表
我之前在xx nutrition 買個2次muscle tech's產品,連繼兩次都有問題,所以我已經沒有再去此店買野.
咁你覺得我e樽仲飲唔飲好

若果係你我就唔會飲,另外我會把有問題的產品當面同佢對質和更換.

引用:
原帖由 weskertse 於 2009-7-9 10:13 PM 發表
若果係你我就唔會飲,另外我會把有問題的產品當面同佢對質和更換.
我唔想麻煩...可以飲既我都廢事搞咁大啦

最緊要係唔好再去買野,我唔係想抹黑佢,而係之前在此討論區見有人投訴,
我都唔信,但我去買的的確確有問題出現,(你可看我15-6-2009討論區的標題),而我係連繼買2次都係咁,所以我現在都係在gxxxx life買野.

引用:
原帖由 weskertse 於 2009-7-9 10:34 PM 發表
最緊要係唔好再去買野,我唔係想抹黑佢,而係之前在此討論區見有人投訴,
我都唔信,但我去買的的確確有問題出現,(你可看我15-6-2009討論區的標題),而我係連繼買2次都係咁,所以我現在都係在gxxxx life買野.
我見到呀 問題係要解決而家果樽

引用:
原帖由 weskertse 於 2009-7-9 10:34 PM 發表
gxxxx life要留意食用日期~

引用:
原帖由 kim1979 於 2009-7-9 11:44 PM 發表

gxxxx life要留意食用日期~
Nothed thank you for your remind!!!!!!!!!!

我次次買野都要扭開個蓋睇下先,如果佢唔比開就唔買,除左個d封死左既蓋就冇得好講啦,同埋一定睇"到期日"。
藥丸同粉一定要有真空紙封架啦,唔係咪晨早潮晒,同入晒"陳",送比你都唔食啦,如果佢唔比你開蓋睇就一定有古怪。

引用:
原帖由 JojoZooKeeper 於 2009-7-10 01:21 PM 發表
我次次買野都要扭開個蓋睇下先,如果佢唔比開就唔買,除左個d封死左既蓋就冇得好講啦,同埋一定睇"到期日"。
藥丸同粉一定要有真空紙封架啦,唔係咪晨早潮晒,同入晒"陳",送比你都唔食啦,如果佢唔比你開蓋睇就一定 ...
so will you still open the lid if there have an outer seal?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]