註冊 登入

[轉貼] Yumi 拖 仔 爆 房 斷 正 即 飛

[轉貼] Yumi 拖 仔 爆 房 斷 正 即 飛 E-mail 此主題給朋友

轉自 811
東方日報
Yumi 拖仔爆房 斷正即飛
在o靚模涉嫌援交之說愈傳愈盛之際,尹蓁晞(Yumi)竟被雜誌拍得跟一名鬍鬚男在公園親熱兼到酒店過夜,惹來援交疑雲。Yumi昨日直認曾被問價,但就未有答允。她又指鬍鬚男只是其男友,不過報道出街後二人已旋即分手,認真撲朔迷離!

Yumi跟Melody在寫真上簽名。

Yumi及Melody(陳若嵐)推出的寫真集《My Yumi My Melody》銷量達三萬本,昨日二人舉行祝捷會,獲老闆林建名親自到場祝賀,二人即時作狀向老闆獻上香吻。

日前Yumi被《東方新地》拍得跟一名鬍鬚男在公園親熱兼到酒店過夜,期間Yumi拿着數張鈔票,惹來援交之嫌。Yumi解釋該鬍鬚男是其髮型師,又自爆跟對方拍拖約兩個月:「佢係我男友,唔係援交,喺公園親熱冇問題。之前係我叫佢買啲嘢,所以當日我係畀番錢佢。(點解去酒店過夜?)屋企有啲問題,返唔到去,所以男友陪我去酒店。」

否認援交 對於被拍到在另一名男子的家發生爭執,Yumi即一臉無奈的表示對方是其前男友:「分咗手兩、三個月,以前我哋一齊住,當日我係拎個篋上去執番啲嘢。(鬧交?)因為好掛住啲貓,返去見到唔開心。」

Yumi否認一腳踏兩船,又指自己從未援交,但就坦承以前曾被問價。她說:「簽咗公司之後就冇人問。曾經有有錢人追過我,公司都冇話唔畀拍拖,但我拍拖係會揀自己鍾意嘅,唔係為錢。」她續說經過今次事件後,日後會更檢點:「麻煩到公司好對唔住,我知今次我好任性。(仲去唔去酒店?)唔去。(怕畀人雪藏?)如果懲罰我都係為我好,老闆係好錫我,當然唔想雪藏。」

唔會復合 最後問Yumi經過今次事件會否影響跟新男友的感情?她竟自爆已跟對方分手:「都影響到佢,我換咗髮型師,今次對佢嚟講係大打擊,呢幾日雙方已提出分手,(復合?)唔會。」

據知該名鬍鬚男名叫Jamie Lee,於髮型屋工作,曾擔任Yumi的髮型師,二人到海南島拍寫真集時撻着。昨日記者致電Jamie,他說:「佢(Yumi)之前幫我買嘢,我畀番錢佢。」明顯跟Yumi口供不一致。而問他跟Yumi兩人在酒店做甚麼時,他表示:「呢個唔方便回應。」他又承認曾跟Yumi拍拖,但二人已分手,對方亦已經轉換髮型師。

文:名人組

Yumi回應援交傳聞時表現冷靜。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
公園親熱+收幾舊水+入維記+披頭散髮帶黑超鼠出來=?

用聯立方程求答案

(1)公園親熱+收幾舊水=援助
(2)入維記+披頭散髮帶黑超鼠出來=性交完

(1)式入(2)式
so the answer is援交

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john@better 於 2009-8-11 08:44 AM 發表

公園親熱+收幾舊水+入維記+披頭散髮帶黑超鼠出來=?

用聯立方程求答案

(1)公園親熱+收幾舊水=援助
(2)入維記+披頭散髮帶黑超鼠出來=性交完

(1)式入(2)式
so the answer is援交
YO~I THINK SO....

回覆 引用 TOP

做新聞地方啦~
由酒店出門口到轉灣唔洗10秒~
D狗仔隊咁勁??  等足一晚!拎住相機!望足一晚!
影個一刻?!

有無可能? 有, 不過絕對唔會影條咁既旦散囉

回覆 引用 TOP

咁既理由虧佢UP得出

回覆 引用 TOP

她面臨被老闆照肺
因為他會查一查件事

回覆 引用 TOP

附件

2009-8-11 09:45 AM

回覆 引用 TOP

講真~~佢地咁樣拋個身出來~~有邊個不是做呢 D 野丫 @@
扮咩前男友~~比錢人搞甼就搞野啦~~
真係~~近水流台先得月丫~~~

:+:macy:+:

唔係你財就唔入你袋~
我認命 ~

回覆 引用 TOP

又會咁快break up都有

可能怕影響事業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Klopty 於 2009-8-11 09:44 AM 發表

她面臨被老闆照肺
因為他會查一查件事
呢d 事成日發生, 老闆唔會照佢肺, 只會上埋佢之後將佢投閒置散就算!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Klopty 於 2009-8-11 09:44 AM 發表

她面臨被老闆照肺
因為他會查一查件事
佢面臨比鹹濕老闆林大少執翻劑就真,以作懲罰.

回覆 引用 TOP

俾人連環影到--公園互嘴--金錢過手--開房--再繼而返屋企拖夾--去男友屋企....斷到正啦
而家講乜都無用,都係3擇1既問題姐...
1.援交
2.偷食
3.一腳踏兩船

回覆 引用 TOP

我覺得唔會做新聞lo
點會拎呢d做新聞~
最多係話同人開房比人影到

回覆 引用 TOP

ai...而家d 細路真係

回覆 引用 TOP

65 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。