• 瀏覽: 12,695
  • 回覆: 24
組合 Cream 除左李蘊, 其他成員去晒邊 ?

熱賣及精選
hilda好似去左外國讀書..

李蘊繼續係娛樂圈發展歌影視三棲人氣高企,hilda無心戀戰娛樂圈已到愛爾蘭留學,carpo被前公司解約後仍對娛樂圈充滿憧憬,現參與一隊地區性樂隊(天水圍區)繼續發佢既明星夢,可惜事與願唯只能參與地區性表演未能晉身樂壇之列!

引用:
原帖由 隱姓.....埋名 於 2009-8-26 09:18 PM 發表

李蘊繼續係娛樂圈發展歌影視三棲人氣高企,hilda無心戀戰娛樂圈已到愛爾蘭留學,carpo被前公司解約後仍對娛樂圈充滿憧憬,現參與一隊地區性樂隊(天水圍區)繼續發佢既明星夢,可惜事與願唯只能參與地區性表演未能晉身樂壇 ...
果個carpo唔係話要專注學業咩

一個去外國讀書,一個專心讀書

引用:
原帖由 婷☆ 於 2009-8-27 10:01 PM 發表

果個carpo唔係話要專注學業咩
佢唔係係鄉中讀緊?(YL)

引用:
原帖由 白日夢T子小雲 於 2009-8-27 10:53 PM 發表

佢唔係係鄉中讀緊?(YL)
好似會考完
係佢校網登左佢成績
好似20幾分

引用:
原帖由 yanny_1610 於 2009-8-27 11:07 PM 發表

好似會考完
係佢校網登左佢成績
好似20幾分
勁喎

醒目既都讀多幾年書先啦

專心讀書好過啦, 係娛樂圈浮浮沉沉都係浪費時間

引用:
原帖由 Qoo仔.. 於 2009-8-28 12:03 AM 發表

醒目既都讀多幾年書先啦
同意,,李蘊都係一早冇心向學....

Carpo 入咗一支 band 叫 Wild Time...創作禁毒歌曲...

李蘊都應該快d 退出la...
快d去讀埋佢個菲律賓degree la

而家0既 20分唔係我地個時0既20分喇
20分可能只係14分咋~
13分都係repeat 0既分~
呢個係天水圍miss所講~~
20分係出面都唔係想去邊間讀都得~
都好難搵學校呢~

引用:
原帖由 隱姓.....埋名 於 2009-8-26 21:18 發表

李蘊繼續係娛樂圈發展歌影視三棲人氣高企,hilda無心戀戰娛樂圈已到愛爾蘭留學,carpo被前公司解約後仍對娛樂圈充滿憧憬,現參與一隊地區性樂隊(天水圍區)繼續發佢既明星夢,可惜事與願唯只能參與地區性表演未能晉身樂壇 ...
睇到紅字笑左~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]