列印

台慶劇《宮心計》討論區 3

佢兩個好match

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 67# 的帖子

冇錯,個皇妃冇善心,皇上應有所避忌

我覺得陳豪扮傻真係做得好好,要一個正常人投入到扮痴扮呆都幾困難
戲中佢隻龜比人掟死,佢激到眼都紅,真係好好睇

前面提到黎緊3套劇都係陳豪part阿佘我就唔係好明
tbb點解唔轉變下,搵仲拍緊劇o既宣萱/陳慧珊,仲有蔡少芬!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mhly_yang 於 2009-10-21 10:56 PM 發表
電影好像是72租客
陣容鼎盛
日期: 22/10/2009
活动: 电影《72家租客》开镜拜神
艺人: 谢天华 、 黄宗泽 、 林峯 、 王祖蓝 、
        ...
樂易玲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jesseka 於 2009-10-22 12:13 AM 發表
229886佢兩個好match
我反而覺得阿mo同楊怡襯d
btw,今集糖蓮子死個陣睇到我眼溼溼
因為本身自己好中意同有養龜
見到個王貴妃咁樣對待d動物真係把幾火
到糖蓮子撞去假山度個陣仲爆左粗- -
而後來李怡因要扮傻保護唔到龜龜 個樣真係
唉  糖蓮子

回覆 引用 TOP

田蕊妮死得動人

田蕊妮在《宮心計》中客串演出,前晚在奧海城首播,觀眾收看末段阿田病死一幕更有人看至感動落淚,阿田客串也令網民留下深刻印象,讚她演得出色,如此「早逝」大感惋惜。監製梅小青說:「阿田唔喺香港,佢聽到一定好開心,佢仲問我點解搵佢拍古裝,我話貪佢夠新鮮囉。」

回覆 引用 TOP

tbb點解唔轉變下,搵仲拍緊劇o既宣萱/陳慧珊,仲有蔡少芬!!!

----------------------------------------------------------------
1. 宫心计
2. 天与地
3. 宫心计 2 ( 公主出巡 ) going to film dec 2009.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daviddaviddavid 於 2009-10-22 12:19 AM 發表
冇錯,個皇妃冇善心,皇上應有所避忌

我覺得陳豪扮傻真係做得好好,要一個正常人投入到扮痴扮呆都幾困難
戲中佢隻龜比人掟死,佢激到眼都紅,真係好好睇

tbb點 ...
糖蓮子係佢成年既依靠 ..
陳豪做得幾好呀

黎緊阿MO都係part阿佘
我諗得天與地係姐

回覆 引用 TOP

totally agree ....阿mo同楊怡襯d

回覆 引用 TOP

support 楊怡...
楊怡 also 襯 kevin .

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小雪魚 於 2009-10-22 12:24 AM 發表

糖蓮子係佢成年既依靠 ..
陳豪做得幾好呀

黎緊阿MO都係part阿佘
我諗得天與地係姐
哦 天與地上年tralier有徐子珊,不過睇報紙唔覺有....

回覆 引用 TOP

糖蓮子死得好慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ft430 於 2009-10-21 10:21 PM 發表
好人難做, 三好的精神係現今社會根本萬中冇一...
反而楊怡個角色現實、有親切感d,
就算唔做到佢咁衰, 都要識保護自己瓜...

期待睇楊怡劇中由好變大奸大惡,
因為佢係我的目標 , 好人係現實難生存.. ...
好似三好咁嘅人, 根本就好難喺社會上生存
只可以嫁人留在家做師奶, 仲要唔好嫁有錢大家族

回覆 引用 TOP

OMg !!!  three more drama in one go moses and ah sheh !!
no eye to see.... so boring !!

回覆 引用 TOP

I like moses to pair up with tavia more !!
i think  Bernice is the best ... don't like ah sheh !!

回覆 引用 TOP

我唔想睇3好好到連續2個男人愛死佢
我想睇金鈴點樣做到妃子
=________=

個故仔架構好亂,一時講下呢樣,一時講下果樣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]