• 瀏覽: 51,886
  • 回覆: 1,041
引用:
原帖由 kingwo 於 2009-11-27 04:19 PM 發表

咁每本三好真經幾錢
好貴我唔買架
嘩~ 極短回報期+ 200%Up既回報率wor...(easy過中smart six!!)
真係貴貴都要'搶'呀~~~~!!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 chocostar 於 2009-11-27 04:25 PM 發表

你都幾有創意, 3好先係最攻心計個個
既然係攻心計
當然個個攻心
不如話三好留戀宮庭
等登和阮司設見面於枯井下比人見到
好等有個理由為救阮司設回宮

回覆 引用 TOP

[quote]原帖由 kingwo 於 2009-11-27 04:18 PM 發表

心照啦
三好精神是梅xx聽人講便擺入套劇 → 聽到'上腦'...
其實憎三好即是憎監製
難為左阿佘  →我好分明既,唔關阿佘事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jesseka 於 2009-11-27 03:42 PM 發表
成出劇最自私係高生同三好, 高生仲要成日好似想同皇上隻抽咁,  尢其琴日果集, 一聽到賢妃提出立三好為妃, 即克對皇上面黑 佢地出去遊山玩水又搞野不理國家安危睇到我眼火爆 咩編劇尼架頂
都唔明d編劇為何將現代人的戀愛自由觀念放係劇入面。皇帝成全高大人唔係理所必然,皇帝當初肯退出,高大人應該心全感激,但宜加好似皇帝欠在高大人咁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方紅 於 2009-11-27 04:13 PM 發表
咁又唔係,拿,拿,拿,三好應該自行了斷。第一:對得起大唐子民,避卻兩國戰爭。(死左唔使嫁)第二:成全皇帝,以免皇帝左右為難。第三:保存貞操,佢係淨係愛棋士一個。著草實在唔係一件乜野好事, ...
真係好唔合理。平時係小事上都講三好原則,今次關乎幾千萬平民性命的大事就唔講三好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TMac01 於 2009-11-27 04:53 PM 發表
都唔明d編劇為何將現代人的戀愛自由觀念放係劇入面。皇帝成全高大人唔係理所必然,皇帝當初肯退出,高大人應該心全感激,但宜加好似皇帝欠在高大人咁
係呀, 我已分吾清係鄭生問題定高生問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]