• 瀏覽: 51,967
  • 回覆: 1,041
DTT是我們的朋友
水房是我們的煩惱
K仔是我們的怨恨
衣歪是我們的惡夢
熱賣及精選
引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 05:25 PM 發表

1. 呢度係賢妃佢唔sure佢老母有無多一個

2. 佢可能之前已經求左一個, 不知收在那裡。覺得唔work, 於是再叫賢妃來多一個, 點知燒左呢個, 唔記得仲有之前一個
1. 賢妃話唔知仲有一個係話之後, 因為賢妃話唔知, 係真係以為初八/九件事係真,
佢冇話金鈴屈佢阿ma, 因為佢都唔信自己阿ma唔再求

2. 依度有d問題, 覺得唔work仲黎多個做咩ar, 賢妃咁講係佢唔知真相, 但三好知架ma,
佢知賢妃燒左一個, 假設三好又信, 咁之後個個就一定係屈, 因為既然賢妃燒個陣已經知
金鈴八字, 又何需再偷金鈴八字紙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 05:27 PM 發表

皇馬?! 有無巴塞添呀?!

果d所謂證據, 真係煮唔死林公公喎, 再者, 有馬大人幫佢撐腰。只係搜到包粉, 馬大人先棄車保帥者, 若果當時再審落去, 林公公未必會被捕喎
sor, 打錯了, 皇上先至真 .

回覆 引用 TOP

DTT是我們的朋友
水房是我們的煩惱
K仔是我們的怨恨
衣歪是我們的惡夢
引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 05:41 PM 發表

其實有無唸過有一個可能性...就係不是初「一」,而是初「九」或初「十」呢? 用墨寫的字, 在河中沖掉了一兩畫者...

p.s.: 楊怡如果再狠d, 連個仔既死忌都寫錯佢
係一個正常人心目中
紙同墨係會遇水化開既....
只不過係依張紙特別防水 相信金鈴都冇諗過 =  =

依套野實在唔make sense到我根本唔想再睇佢...
但係仲有幾集...我fast forward睇佢算啦

回覆 引用 TOP

DTT是我們的朋友
水房是我們的煩惱
K仔是我們的怨恨
衣歪是我們的惡夢
引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 05:41 PM 發表

其實有無唸過有一個可能性...就係不是初「一」,而是初「九」或初「十」呢? 用墨寫的字, 在河中沖掉了一兩畫者...

p.s.: 楊怡如果再狠d, 連個仔既死忌都寫錯佢
冇可能 , 因為你睇返張紙係好明顯係"一"字, 點化都化唔到九字 ,
如果佢咁都寫錯, 之前個d好傷心咪好假, 依d咁重要既事冇可能錯得, 一同九完全兩回事 .

回覆 引用 TOP

DTT是我們的朋友
水房是我們的煩惱
K仔是我們的怨恨
衣歪是我們的惡夢
引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 06:06 PM 發表

只可以話佢用左神奇墨水寫係張防水紙上面, 咩字都無化到

吹漲
係ar, 不過張紙又係個蓮花座上面, 可能濕好少水呢,
不過都冇咩所謂咩, 聽故唔好駁故, 我不嬲注重睇劇情多.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 confuseconfuse 於 2009-11-24 03:11 PM 發表
睇完last night個集&今晚個集的預告真係火都黎3好呢個人根本就係雙重標準3好&高大人覺得林公公殺左佢地阿爹但係無證據指證佢於是放包毒藥係林公公身上金鈴覺得萬夫人落降殺左佢個仔但係又係無證據指 ...
我睇個陣覺得怪怪地,神聖的三好點會咁做,都REALIZE唔到呢個MAIN POINT,而家通sai

回覆 引用 TOP

我以為死老豆即晚都仲有興致洞房
唔係都好啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 confuseconfuse 於 2009-11-24 03:11 PM 發表 睇完last night個集&今晚個集的預告真係火都黎3好呢個人根本就係雙重標準3好&高大人覺得林公公殺左佢地阿爹但係無證據指證佢於是放包毒藥係林公公身上金鈴覺得萬夫人落降殺左佢個仔但係又係無證據指 ...
引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 06:06 PM 發表

只可以話佢用左神奇墨水寫係張防水紙上面, 咩字都無化到

吹漲
講tbb唔合理野
老奉集集有

回覆 引用 TOP

我唔明白 點解三好同高顯揚死阻老豆都仲成親

Handelababy名句:我接受唔到囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-11-24 05:55 PM 發表

對了, 在她放船仔之後不到一分鐘, 佢就跳左落河, 佢濺起的水花應該足夠令隻船仔反艇啦!? 除非當時水流勁急, 一係隻船有裝摩打

p.s.: 另外覺得很奇怪, 人人放水燈, 應該都有唔少船係撞左埋d石度嫁啦, 金玲隻船 ...
你分析得幾有道理喎! 不過梅小青就係想突顯呢種天惘恢恢的論調所以咁囉.

三好都係個女人仔, 八係人之常情, 佢在上面放張紙仔, 三好都係望左一陣先打開來看,噢, 都幾缺德喎, 睇人私隱

又, 今日佢又幫金鈴隱瞞陷害萬夫人啦, 呢個三好唔係聖母啊, 係助肘為虐的奸妃同黨...

點解d人話三好係唔會存在? 八卦缺德護短都同我地冇乜分別. 只係特別鍾意幫人啫, 幫下兔子都冇相干, 動物好過人啦,反正同金鈴做朋友同畜性冇乜分別. 咁都係幫下朋友啫.

唔通我睇果度宮心計同人唔同? 三好有仿效佛祖割肉餵鷹但係我睇唔到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scarecrowcandic 於 2009-11-24 07:03 PM 發表

你分析得幾有道理喎! 不過梅小青就係想突顯呢種天惘恢恢的論調所以咁囉.

三好都係個女人仔, 八係人之常情, 佢在上面放張紙仔, 三好都係望左一陣先打開來看,噢, 都幾缺德喎, 睇人私隱

又, 今日佢又幫金鈴隱 ...
你個觀點幾新鮮...

我一直都話三好從來唔係好得哂..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]