• 瀏覽: 4,542
  • 回覆: 29

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
閂門o個下好似K-TRAIN...

回覆 引用 TOP

唔知係唔係錄音的影響,d聲好似怪怪地咁ge

just go it!!

回覆 引用 TOP

真係好似k-train,連關門果時d聲(唔係必必必必果d聲)又似,道門關靜5cm到又停一停好似

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lkbbun 於 2009-12-14 03:25 PM 發表

閂門o個下好似K-TRAIN...  
我都覺...
嗰次係月台睇佢開閂門都講左句「做乜咁似K-TRAIN ge?」

.

回覆 引用 TOP

似乎係輕鐵首款用電門的列車
頭3代(1001-1110、1201-1210)都係氣門

要求香港政府盡快恢復死刑!

小弟的交通blog,已搬至http://atr50.wordpress.com

回覆 引用 TOP

唔怪得尤其是係第2同第3代,有d氣壓既聲啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 維光檸檬茶 於 2009-12-14 07:32 PM 發表

我都未試過搭"佢"tim~~~
一架俾天水圍,一架俾507
都幾難撞到下

.

回覆 引用 TOP

個人覺得似M-TRAIN 2C(D717)那種...

FB_AM&Mogul-T23
Canon EOS 60D@Sigma 17-70mm  F2.8-4.5, EF-35-80mm F4-5.6, Sigma 70-300mm F4-5.6 DG APO Macro

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b_kevin_e 於 2009-12-14 08:11 PM 發表

一架俾天水圍,一架俾507
都幾難撞到下
輕鐵有指定邊架俾邊條線架咩?

回覆 引用 TOP

706下繁幾乎全線拖卡,拖卡插入手法古怪;705拖卡永遠係第三代
http://www.discuss.com.hk/viewth ... 5654&extra=page=1
「新車廂投入服務以加強 751/751P/507 線」!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]