• 瀏覽: 1,550
  • 回覆: 12
Neoplan N922
3.5m闊,仲唔係闊你老板?

相劣,純綷閒攝..

特首吹水,高官抽水,富商掠水,政府辦事,整色整水!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
背景係機場?

青馬都有老板

愛車 MT2384 MM4148 MM3208 MX5273  2309
FU482 HT2291  FY4528 GL431 429 KJ1708 811
FD1091 FY2350 HC2037 404 440 MG9003 179

愛線48X  49X 278X  30X 234X 238X 238M 44M 930 904  905  102 171 58M 59M 60X 37 38 43X 6 6A 6C  62X 73X  E31 A31 S1 118 18
1 1A

回覆 引用 TOP

係airport

我係巴士迷專區吹水區(!Bus Club!)會員

回覆 引用 TOP

又真係幾闊……普通巴士得大約2.5米

呢架車係唔係好似電車咁,有2個方向?

有一軸「呢」埋喺車底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 278X 於 2010-1-5 01:53 PM 發表

背景係機場?

青馬都有老板
有嗎?在哪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 278X 於 2010-1-5 01:53 PM 發表

背景係機場?

青馬都有老板
好明顯係機場

回覆 引用 TOP

國泰航空隆重推出 - 全新特選經濟客艙!

引用:
原帖由 wtjulianchan 於 2010-1-5 22:54 發表

But this bus seems rather out-dated and old fashioned, with such an odd shape
點只外表 odd shape,連行車表現都咁不濟
依家有一半車做左refreshment,但係只做車身,機械問題統統冇跟過...

P13,另一架虧到出晒名ge垃圾.,,

已做refreshment ge P20.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onion_sc 於 2010-1-6 03:31 PM 發表

點只外表 odd shape,連行車表現都咁不濟
依家有一半車做左refreshment,但係只做車身,機械問題統統冇跟過...

P13,另一架虧到出晒名ge垃圾.,,
http://www5.picturepush.com/photo/a/2736083/10 ...
番新完仲死.....門位多咗個大巨型老鼠夾.....真係睇下邊個唔好彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GX7209 於 2010-1-6 15:35 發表

番新完仲死.....門位多咗個大巨型老鼠夾.....真係睇下邊個唔好彩
FAIL ge唔單只個老鼠夾,仲有凸出黎ge車門踏腳板...

回覆 引用 TOP

我又貼下先﹐不過係P21

PS師兄當日坐咩機番

回覆 引用 TOP

夠闊夠大先夠載飛機D龐大既客流量。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KenH2006 於 2010-1-6 17:52 發表

我又貼下先﹐不過係P21

PS師兄當日坐咩機番
咁樣ge P21,己成絕影.

ps,我唔係撘機返,係正在開工.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]