註冊 登入



打印

金光燦爛徐小鳳澳門演唱會2010

金光燦爛徐小鳳澳門演唱會2010 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]

演唱會地點: 金光综艺馆™
演唱會日期: 2010年2月19~21日  8:00pm
演唱會票價:
VIP區:澳門幣MOP$2000
A區:澳門幣MOP$1000
B區:澳門幣MOP$800
C區:澳門幣MOP$400
D區:澳門幣MOP$200

港澳來回船票套餐 (Round-trip ferry package):
澳門幣MOP$2088,
澳門幣MOP$1088
澳門幣MOP$888,
澳門幣MOP$488
公開售票日期:2010/1/14
加場* (星期日) 2010年2月21日 晚上8時正 - 1月28日公開發售
附加資料:
金光燦爛徐小鳯澳門演唱會2010

香港殿堂級粵語流行曲天后徐小鳯擁有數十年輝煌歌唱成就。從1969年開始便錄製第一張唱片,至今己錄製超過100張唱片。

徐小鳯更於1992年把她的事業推至高峰,她于當年憑著 “金光燦爛徐小鳳演唱會”打破健力士世界紀錄 -三十七天內於香港體育館連續舉行四十三場演唱會。

今次她會親臨金光綜合館™再次舉行演唱會,切勿錯過其精彩的演出!

[ 本帖最後由 lamyip 於 2010-1-27 09:35 PM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

重以為佢唔會再有舞台表演.


回覆 引用 TOP

我凈係覺得佢d飛好貴~

如果紅館可能會平d



回覆 引用 TOP

加場* (星期日) 2010年2月21日 晚上8時正 - 1月28日公開發售


回覆 引用 TOP

[隱藏]
好犀利, 以我記憶個個歌手係澳門都只係開一場, 小鳳姐開兩場仲加多一場, 共三場.. d飛仲要咁貴$2000, 貴過sam hui, 同國際級既celine dion差唔多價... 佢d歌酬應該好勁...我都想同媽媽去睇 , 不過真係好貴, 仲考慮緊...


回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。