• 瀏覽: 2,348
  • 回覆: 23
由TBB呢件事睇得出.張敬軒份人真係好.
佢從來唔會亂講野.
的確真係飲水思源.
你睇下佢點回答關於四大同TBB既野就知佢唔係借D意上位.
佢唱歌又咁好聽.我真係好鐘意張敬軒.

PLUS:版主,我見版規無話唔可以討論人品(只係話唔可以討論身材樣個D)..我唔知咁樣有冇犯..如果人品唔得既,SORRY.請幫我DEL POST.煩到你唔好意思.因為我真係想表達下張敬軒人品的確好.而又想唔到邊個版會更適合.佢係華語樂壇既人所以我就係到討論了.如有更適合,請幫我轉走.感謝版主.

HI

回覆 引用 TOP

如從另一方面想佢都好保護自己o羅.

祝各位今年好過舊年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fitlow 於 2010-3-15 02:34 AM 發表

下下都要咁樣去思想,做人會唔會太辛苦呢?

HI

回覆 引用 TOP

我就真係見唔少呢類情況.

祝各位今年好過舊年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fitlow 於 2010-3-15 02:34 AM 發表

保護自己唔係好事咩??唔通做埋d 野傷害自己利益?

回覆 引用 TOP

人品"太"好, 在娛樂圈反不是好事, 娛樂圈賤人太多, 太好人容易會受剝削利用, 有時候當斷則斷, 成就更高,  麻煩更少. 劉華這方面做得最好.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2010-3-15 07:00 AM 發表

人品"太"好, 在娛樂圈反不是好事, 娛樂圈賤人太多, 太好人容易會受剝削利用, 有時候當斷則斷, 成就更高,  麻煩更少. 劉華這方面做得最好.
根本變個無TV B都唔得 劉華都是TV B捧出來
張敬軒都是 酷愛個陣無線瘋狂宣傳 他才有機會上位
聰明小小ge人都知在不穩定ge短暫時期唔應該亂講野

回覆 引用 TOP

可惜佢呢個大好人就成日比人以為佢博上位,話佢多管閒事
其實係關心妍拎錯獎果件事入面完全可以睇到佢份人真係好好
同埋真係拎個心出黎對朋友 對朋友好過對自己咁濟

有時真係唔想佢紅左 事非太多 好多人誤會佢 睇到好心痛

回覆 引用 TOP

好多謝樓主開尼個post
其實張敬軒人品好有好多地方可以睇得出

1﹐好似之前做巨星評判﹐佢可以放低自己係職業歌手同評判既身份﹐去讚一個參賽者有某D地方唱得好過自己﹐仲話要向佢學習﹐尼個胸襟唔係好多人有。
2﹐佢又講過如過每年都有好似側田同方大同尼D甘既歌手入行﹐佢可以執包伏返廣州﹐佢完全無同行如敵國既思想﹐誠實張自己感覺講出黎﹐又係胸襟廣闊既表現!
3﹐早幾日上商台做訪問﹐臨完結前都叫聽眾一定要睇eason新歌"一絲不掛"既MV﹐對個MV讚不絕口﹐落力幫eason宣傳。
4﹐之前係blog﹐因為令賓客尷尬同難堪﹐向以賓客身份黎道賀既陳生同樂小姐道歉﹐明知會被傳媒斷章取義地報導﹐被評擊﹐都憑良心做自己認為該做既時﹐唔會怕影響自己而退縮。

仲有好多﹐不能盡錄......

回覆 引用 TOP

引用:

世界上有人會唔保護自己嗎

最愛張敬軒XDXDXD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2010-3-15 07:00 AM 發表

x2
唔好話娛樂圈
呢個社會都係la

最愛張敬軒XDXDXD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 momoko56 於 2010-3-15 08:52 AM 發表

世界上有人會唔保護自己嗎
佢既意思係軒做既野只係保護自己﹐人人都會﹐無咩甘特別
不過我認為軒既出發點唔係甘﹐如果佢only諗保護自己or自己利益
就唔會做我上面講既野

回覆 引用 TOP

佢人品好衰啊,話之之喺肥松鼠

#
[張敬軒]

張敬軒:嚴正聲討王丸子女士對本人進行了維持在五秒左右的大飯圍人身公雞!本人代表本人及本人自己表示牆裂不滿!對王女士的言論感到灰常的鬱悶!並對支持其言論的圍脖織工們表示濕忘!附上王女士近照!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]