註冊 登入

大嶼山禁區紙問題?(十萬個THX)

我合法地抯過車入去,其實真係無咩特別,同我係澳洲紐西蘭抯既鄉下地方,真係差好遠,果邊 d 風景靚好多

回覆 引用 TOP

精選汽車
引用:
原帖由 herojim 於 2010-5-28 08:25 AM 發表

果到好多流浪狗出沒........上次我係貝澳入泳灘見到有隻狗出左馬路比架巴士響住按都唔識得上番路人路
d流浪狗已經比牛好,響左都會望下你,自己走返上行人路

牛就呢1句 [我有我自己,理_你感受] 甘係路中心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 herojim 於 2010-5-28 08:30 AM 發表

去深屈食飯???
果邊真係見好少車擺係度......同埋真係唔係多人住
仲有芝麻灣既.....經貝澳果邊入去......我唯一咪入過去果度
nono
係屎忽痕渣車落去玩
基本上又係d住左好耐既原居民

果道有2間士多,做行山客生意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 herojim 於 2010-5-28 08:33 AM 發表

落去石壁,上埋麻省.......仲可以上山下海添
呢2道冇野好玩

麻省上左去,迴旋處巴士站一定要調頭走,否則會比人趕
石壁落去都無謂,無野可以睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7904 於 2010-5-28 12:40 PM 發表

nono
係屎忽痕渣車落去玩
基本上又係d住左好耐既原居民

果道有2間士多,做行山客生意
深屈冇咩車行,但幾好行
有車的話可以去埋靈隱寺.....夠方便

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7904 於 2010-5-28 12:42 PM 發表

呢2道冇野好玩

麻省上左去,迴旋處巴士站一定要調頭走,否則會比人趕
石壁落去都無謂,無野可以睇
麻省早上間中會有兩隻狗係迴旋處「恭候」添(監倉的狗隻黎)
但迴旋處冇見過有人守住既?

回覆 引用 TOP

突然間諗到
有張禁區紙揸手, 同條女試避震真係完全唔驚比人照田雞

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。