• 瀏覽: 9,692
  • 回覆: 104
引用:
原帖由 poiupoiu 於 2010-7-16 12:24 AM 發表

當然白紙黑字就應該無既, 不過懷疑大家有冇一個協定姐...

不過既然有偈傾喇喎, 酌情加幾部車做都得啦.... (希望...)

車就咁多部(車隊Quota), 線又多一條, 又無線Cut 車/ 加車/ Cut 線, 邊處搵車黎做249X??
唔駛驚, 盛傳有線會cut車成全e條線, 服務地區仲要只有少少關係

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
希望同沙田區內車有轉乘,咁就無得頂啦!!!!!!

少年,你太年輕了,你真的以為ER域仔消失了嗎? 其實他可能只是換了個帳號!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blueplanet1 於 2010-7-16 12:47 AM 發表

過左青桃樓…下個站就係大圍鐵路站…249x好似東鐵接駁快線

以後北上方便好多啦,唔洗249m轉279x咁麻煩又晒時間.
不過可惜得咁少服務時間,唉..

回覆 引用 TOP

相信249x只係比青盛, 長青既朋友用多d

我住青華, 入沙田都係E42

入上水都係279x, 相信比較少機會搭到249x

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 perfectlifepanA 於 2010-7-17 11:47 PM 發表

7月26日 係一個普天同慶的日子
um....你都可以咁話ge,
因為對面海有82系3寶開線=.=。

回覆 引用 TOP

菲律賓人係亞洲人之恥
引用:
原帖由 s3v22 於 2010-7-16 12:56 AM 發表

唔駛驚, 盛傳有線會cut車成全e條線, 服務地區仲要只有少少關係
cut就cut嫁la,睇下會唔會cut足咁多班比哂249x o者...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tkf_2005 於 2010-7-18 01:37 AM 發表

cut就cut嫁la,睇下會唔會cut足咁多班比哂249x o者...
曾經傳聞6789各cut一架車
但最新路邊消息指85會先cut一蛇

NTTdocomo Xperia Z1 f SO-02F
NTTdocomo Xperia A SO-04E

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 discoverer 於 2010-7-16 10:23 AM 發表

以後北上方便好多啦,唔洗249m轉279x咁麻煩又晒時間.
不過可惜得咁少服務時間,唉..
係要試下乘客既乘應要先開到上下繁雙向服務
如果反應好既,就會加班或者全日

回覆 引用 TOP

唔係呀...
85都cut蛇.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikuru.asahina 於 2010-7-18 02:03 AM 發表

曾經傳聞6789各cut一架車
但最新路邊消息指85會先cut一蛇
唔計49啦
即係為左呢條線
搞到4個地區嘅人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]