• 瀏覽: 1,314
  • 回覆: 14
既然有網友提到東涌人寧願搭港鐵都唔搭E11去港島
不如將E11的quota讓比其他新界地區做全日線啦
大家點睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Xperfectlifepan 於 2010-7-18 01:45 AM 發表

機場有A10,A11,A12啦
東涌人口唔多 都仲開到全日過海線E11

運吉標準真奇怪
明針對948,你唔抵得?

回覆 引用 TOP

E11賺錢架喎

不過948隻開繁時都賺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fctang23 於 18/7/2010 01:37 發表

大家點睇
問題係,
CWB>機場的客點算?
唔通叫佢地行出去搭A11?

同埋,
本身兩繁+星期日E11的客係唔少...

但係,
E11的行車時間可以講係唔快的......

回帖前請先留意版規啊!~

回覆 引用 TOP

樓主,E11好多人搭架
有時未出機場都已經坐滿人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fctang23 於 2010-7-18 01:37 AM 發表

大家點睇
E11的頭號對象當然唔系呢班人
有冇諗過機場後勤區班人呀?

Welcome to your wonderland
everyday I Knock Knock Knock Knock Knock Knock

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Xperfectlifepan 於 2010-7-18 12:20 PM 發表

勤區班人需求真大
非繁時都要雙層巴士服務佢地
乜你唔知班人返放工時間好不一既咩?
再者
非繁用單層,繁時用雙層
城巴有咁多資源?
再加上又唔系所有東涌人走去搭E11
我呢個月都坐過幾十次E11
東涌非繁時上落客的數目都有10幾個架

Welcome to your wonderland
everyday I Knock Knock Knock Knock Knock Knock

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marco31 於 2010-7-18 07:08 AM 發表

E11賺錢架喎

不過948隻開繁時都賺
繁時都唔賺就晨早 cut 左啦

回覆 引用 TOP

又係 d 又一年搭唔到一次既人,同埋亂聽野既人所發既膠 post

想你一生也愛我一個 想你心意屬我
期望你跟我 長路也走過
准我一生也愛你一個 准我相信直覺
請將一生的幸福也付託給我 常在你心裡 愛著我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teddy301 於 18/7/2010 13:37 發表

又係 d 又一年搭唔到一次既人,同埋亂聽野既人所發既膠 post
由得人地,
E11係整個港島惟一的後勤區的巴士線...

呢條野都cut埋要多謝樓主講ge野啦

回覆 引用 TOP

樓主羨慕東涌的交通,沒錯,東涌交通係好過其他地方(深宵除外),鬼叫人地近機場,o的線差極都有一班客去支持......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bob8605171986 於 18/7/2010 20:44 發表

樓主羨慕東涌的交通,沒錯,東涌交通係好過其他地方(深宵除外),鬼叫人地近機場,o的線差極都有一班客去支持......
同埋一樣野,
呢條野cut埋的時候,
只會對於其他的E線(特別係城巴)的負擔更大...

再衰D講,
到時S1/S64真係要再加好多班.....
MTR逼的情況又嚴重左....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fctang23 於 2010-7-18 01:37 AM 發表

大家點睇
香港島咁大,咁始終都要有去東涌的車既,而且仲有東涌商業區呢。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]