[車型及車務] 8月尾九記同新記開辦111P(有操車路線圖及行駛日期)

8月尾九記同新記開辦111P(有操車路線圖及行駛日期) E-mail 此主題給朋友

8/2010九記同新記開辦111P(由彩福(即啟業村上面D新公屋)--->中環港澳碼頭)
暫時知道兩間公司各派3部111去order,而現在電子牌已有111P data....(行駛日期:16-8-2010)

臨時更改(作實):另外8月尾又開辦606A(彩雲豐盛街--->小西灣),不知道派幾多車去ORDER,不過電子牌已有606A data(行駛日期23/8/2010)

仲有九記電子牌顯示日期多左隻英文字:  即  16Jul2010 Old (字體細隻左好多,敬請留意)
**小弟好辛苦先取到內部文件,請各位勿轉載,謝謝***

小弟唔係好識貼圖,唔好見怪,如有意見,請話我知....唔該!!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
開過海分線都幾快!

回覆 引用 TOP

呢d線一開實賺當然爽手好多啦

回覆 引用 TOP

[img=650,300][/img]
澳門之旅(乘搭直昇機篇)

回覆 1# 的帖子

聽住先,如開...就好了,現時運吉極有可能開接駁鐵路的巴士/小巴

XD

回覆 引用 TOP

606A點行????

HKUST!!

回覆 引用 TOP

其實, 拉條606P 入去會唔會仲實際?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 timmy_s 於 2010-7-21 09:20 PM 發表

開過海分線都幾快!
因為彩福是個大區,而且遠離地鐵,所以才較容易開過海分支線。
但是市區線很有可能要由現時的巴士路線延長過去。
我估 796S, 9號(或10號), 21號, 6D都好有機會。

回覆 引用 TOP

寂寞星球的玫瑰  G.E.M
寂寞星球的玫瑰她最珍貴
小王子愛著玫瑰每天澆水
卻不能體會玫瑰其實憔悴

柔弱的小小玫瑰害怕心碎
天真用刺來防衛針鋒相對
怕幸福太美樂極會生悲
寂寞星球的玫瑰  G.E.M
寂寞星球的玫瑰她最珍貴
小王子愛著玫瑰每天澆水
卻不能體會玫瑰其實憔悴

柔弱的小小玫瑰害怕心碎
天真用刺來防衛針鋒相對
怕幸福太美樂極會生悲
等我今日返工試一試啲電牌就知你講真定講假

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 imary 於 2010-7-22 03:46 AM 發表

等我今日返工試一試啲電牌就知你講真定講假
你要睇下你架車電牌日期是否update至16Jul2010,若之前的日期就一定無!!!

小弟唔係好識貼圖,唔好見怪,如有意見,請話我知....唔該!!!

回覆 引用 TOP

我諗試十架梗有一架係掛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sajid 於 21/7/2010 22:31 發表

其實, 拉條606P 入去會唔會仲實際?
應該可以的...

但係,
我就唔太清楚606P本身的客路啦...

不過聽講606P行的位都唔係特別地多客的....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。