港女為左隻狗係的士入面大吵大鬧,阻住人地搵食,司機慘被欺凌!

我系個的士佬,你地知5知道,啲狗系部車上面流口水,丟毛,部車系好臭家,我地成晚點做生意,5同我又話一頭半個鐘去洗車啊,5通為咗你只狗仔果一百幾十蚊去浪費幾個鐘,果度會無咗幾多錢啊,我地要交租,要養家家,所以我希望某啲人士5好話我地系因為錢少所以5車

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
http://evchk.wikia.com/wiki/Peterchan
為香港討論區知名紅人,但經常缺乏會員的支持。電腦講場區之分區版主,亦是多個版塊之版主。
總是關帖後再指責會員,令有機會獨裁而會員無機會反駁。
喜歡在會員教學及意見&投訴版打壓會員
引用:
原帖由 116660 於 2010-8-27 11:35 PM 發表

好恐怖,我投降喇 !由Youtube、X登到 U汪以至呢度,簡直一面倒,稍為有一兩個好似我咁話的士佬放人上網唔岩、要放就放晒成段片,咪淨係cut o個30秒出黎,即刻俾人屌到體無完膚 ,十足文革咁!點 ...
如果冇做錯野,洗乜驚比人屌?

回覆 引用 TOP

Porto Victoria - 跌吉新聞板心理變態.
呢個司機可能已經知衰,自己剷左條片,唔知第二度仲有無得睇呢?

回覆 引用 TOP

好精彩呀! 個港女俾人起左底未?

資金一聲拜拜遠去這都市
要靠偉大同志搞搞新意思
照買照賣票價處處創新低
但是旺蟹可能要換馬換馬
這個偉大同志面善又好善
因此批准匯金快買三內銀
百姓也自然要鬥快去搶銀
若做大國公民只須身有銀
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=8133615

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelybbpig 於 2010-8-27 02:16 PM 發表

個司機真係好唔岩

男人老狗係度蝦女人, 拍人喊緊既樣放上網

男人怕狗已經羞家, 仲學人講法律, 我bf 就係律師, 有乜同佢講啦
妳呢o的咪係正宗【港女】囉! 妳 Boy Friend 係律師好威大哂呀? 做律師好威咩?
唔俾妳律師男友係實習呀 , 可能一個月搵得果一萬幾仟咋 , 未必樣樣法例都一定熟悉o架!?
開口埋口話自己男友『點威點威,痾屎都唔使踎低』, 不知所謂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelybbpig 於 2010-8-27 02:16 PM 發表

個司機真係好唔岩

男人老狗係度蝦女人, 拍人喊緊既樣放上網

男人怕狗已經羞家, 仲學人講法律, 我bf 就係律師, 有乜同佢講啦
男人唔怕得狗o既咩? 咁女人就可以怕昆蟲、蟑螂及貓狗又得呀?
又一名實實在在【港女】例證 。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大眾情人 於 2010-8-27 02:24 PM 發表

條港女真係好唔岩

以為自己係女人就講乜都岩, 係度扮喊屈司機

港女死磨爛磨扮可憐, 仲學人講法律, 我gf 就係法官, 有乜同佢講啦
講得好 , 支持反射。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 116660 於 2010-8-27 11:35 PM 發表

好恐怖,我投降喇 !由Youtube、X登到 U汪以至呢度,簡直一面倒,稍為有一兩個好似我咁話的士佬放人上網唔岩、要放就放晒成段片,咪淨係cut o個30秒出黎,即刻俾人屌到體無完膚 ,十足文革咁!點 ...
其實如果自己有道理, 了解多d, 多d體諒就根本唔會驚俾人拍, 你講趙x萍單野, 其實你知唔知成件事係趙x萍自己唔0岩架, 旺角間舖post個價出黎, 果個係要約, 並唔係合約. 係買家提出用果個價買, 呢個先係offer, 等對方接受, 但對方可以拒絕架嘛. 合約就唔能夠達成. 所以根本係趙x萍自己無理取鬧, 又唔熟contact law就亂鬧人, 仲係佢自己放上網添, 怪得人咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大眾情人 於 2010-8-27 02:24 PM 發表

條港女真係好唔岩

以為自己係女人就講乜都岩, 係度扮喊屈司機

港女死磨爛磨扮可憐, 仲學人講法律, 我gf 就係法官, 有乜同佢講啦

希望D養狗人士睇清楚D法例先攪咁多野
一時有公屋人為冇得養狗而示威
一時有D咁既女人阻人搵食仲要去報警
愛狗唔係大曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 care9394 於 2010-8-28 08:56 AM 發表

的士司機做得好,繼續現代文革式公審,有片就upload上youtube,現今社會係咁,要識利用media....
所以我贊成的士裝閉路電視, 有乜野唔好拗啦. 記住某時某日, 大家上庭睇片好過放上網.

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。