• 瀏覽: 58,535
  • 回覆: 179
  • 追帖: 3
我推薦屯門小曼谷,部車仲可泊正在門口,都好方便!

回覆 引用 TOP

精選汽車
去九龍城食, 泰國菜越南菜台灣菜法國野差唔多乜都有, 咪錶位多易泊車

回覆 引用 TOP

你講緊下午茶時間?九龍城會多位泊?

回覆 引用 TOP

去舊佐敦道碼頭, 渡船街附近 食串燒

回覆 引用 TOP

1./ 間野唔值得排隊食
2./ 個到徐時會有人請差人來疏導交通

回覆 引用 TOP

屯門小曼谷 at least wait for 1.5 hour

回覆 引用 TOP

我都食過都OK

回覆 引用 TOP

我昨日去了布袋澳食海鮮,免費泊車,兩個人三碟海鮮加果盤,三百三元,魚村風味…正

回覆 引用 TOP

我覺得間野ok呀!幾好食呀!

回覆 引用 TOP

大埔小白路!!!!!

那些年錯過的大雨, 那些年錯過的愛情, 好想擁抱妳, 擁抱錯過的勇氣
曾經想征服全世界, 到最後回首才發現, 這世界滴滴, 點點全部都是妳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 M3S 於 2010-9-15 11:30 PM 發表

大埔小白路!!!!!

我試過三次...非常之唔掂... d 野食一 d 都唔熱...

有道理講野最大聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 道理王 於 2010-9-15 11:35 PM 發表

我試過三次...非常之唔掂... d 野食一 d 都唔熱...
咁你又食3次?

回覆 引用 TOP

朋友...請問布袋澳點渣車去GA...?聽講果面D SEA FOOD VERY GOOD GA WOR!!!^^!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PSZ 於 2010-9-15 11:39 PM 發表

咁你又食3次?
凡事都有三次機會...機會一完就 88...

有道理講野最大聲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]