• 瀏覽: 123,128
  • 回覆: 1,451
  • 追帖: 2
致各位會員︰

每年無線的台慶,會員間的討論均極多,為維持版面秩序,以及讓各會員可以有一個較好的版面環境作出討論,版主已另設台慶子版。

從今天起至十二月中旬前,所有有關台慶的討論,包括台慶劇、台慶特別節目、頒獎禮討論等等的討論帖及及其相關投票主題,均會一律移往台慶子版 (此項工作大致已於今天完成)。

為免會員混亂,版主會定期更新已置頂的各個討論專區一帖,以方便會員查閱台慶相關的討論帖。

而會員亦請抽空查看已於台慶版內所發出的通告,以了解版內的運作。
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=13191054

而同一時間,無線版及主版的版規亦同時於台慶版內生效,敬希會員留意

如有疑問,請與台慶版版主查詢。

祝討論愉快!

無線版眾版主 上

4.10.2010

回覆 引用 TOP

[真相]陳欣薇真係好落力,演得唔錯,同埋仲好唔鍚身...攬住黃長興嗰場戲佢個胸貼晒落黃長興度,真係落力

f.c.man511

回覆 引用 TOP

事半功倍當然最好不過,不過事實上不是.

這是我的Blog:我的第一天地

回覆 引用 TOP

好落力姦左阿星

回覆 引用 TOP

陳欣薇啲戲睇得出係好屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大碌野 於 2011-7-9 00:23 發表

陳欣薇啲戲睇得出係好屎
個個做新仔都係咁呀啦.
你睇返依家所為巨星以前D戲都好屎
人地落晒力咪比個讃人囉

回覆 引用 TOP

真係好落力逼自己喊...都喊唔出
希望佢努力d啦~

回覆 引用 TOP

陳欣薇啲戲not too bad

回覆 引用 TOP

有待進步啦~.~
引用:
原帖由 lumnm 於 2011-7-9 05:53 AM 發表

陳欣薇啲戲not too bad

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f.c.man511 於 2011-7-8 23:08 發表

[真相]陳欣薇真係好落力,演得唔錯,同埋仲好唔鍚身...攬住黃長興嗰場戲佢個胸貼晒落黃長興度,真係落力
波餅食到應一應.........

回覆 引用 TOP

姐仔做緩交好似.........

回覆 引用 TOP

Agree.
引用:
原帖由 大碌野 於 2011-7-9 12:23 AM 發表

陳欣薇啲戲睇得出係好屎

回覆 引用 TOP

一串光暗一串金~~~~~~~~~~
冰個串我打獲金~~~~~~~~~~~~
引用:
原帖由 choco-fans 於 2011-7-9 03:21 AM 發表

個個做新仔都係咁呀啦.
你睇返依家所為巨星以前D戲都好屎
人地落晒力咪比個讃人囉
佢應該唔算係新人呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大碌野 於 2011-7-9 12:23 AM 發表

陳欣薇啲戲睇得出係好屎
天資所限;
你睇朱慧敏啲戲真係好得

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]