• 瀏覽: 60,955
  • 回覆: 646
  • 追帖: 1

引用:

各位朋友請留意...
本人近來無暇抽空為大家製作閃字~~
現暫停所有申請~~~直至另行通知~~
已申請的朋友..
本人承諾定必為大家完成作品..
但需時可能會較長, 敬請原諒...

17-6-2006

大家好....
同大家分享我嘅製成品呀..
全部都係我個名嚟
如果大家喜歡...

如果大家想我幫你整的話就請填呢張form啦~~~~
複製內容到剪貼板
代碼:
想整的字串:
鐘意的字型:
鐘意的顏色:
鐘意的閃款:
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):
閃底file: (有就提供)
其他要求:

比幾個example你地揀.... 攞啲idea啦~~~
多謝大家支持~~~

漸變
顏色閃閃
公仔同埋郁(如果要整請提供公仔)
閃底
閃底有邊
跳字
跳字2
閃底有兩條邊
閃底加邊
彩虹字

如果大家想同我傾多啲...或者有咩特別o野想問...可以睇我info add我msn架...
又或者pm我啦~~~~
P.S. 唔好版面留contact呀...犯版規架~~~~:smile_02:
[size=-2]

熱賣及精選
嘩好令呀...可唔可以幫我整呀??

家姐...我要你幫我整呀...

叫汶汶  OR CANDY...[[漸變]]加埋公仔....
                                             得閒教我丫!!

引用:
原帖由 k88opp 於 2006-4-5 08:48 PM 發表
嘩好令呀...可唔可以幫我整呀??
多謝你....
好呀...咁我改改個POST做製圖先~~~

引用:
原帖由 →我愛屎rain← 於 2006-4-5 11:29 PM 發表
家姐...我要你幫我整呀...

叫汶汶  OR CANDY...[[漸變]]加埋公仔....
                                             得閒教我丫!!
好呀..汶汶..
不過你仲有無咩要求架..
不如填張FORM先啦~~

想整的字串:  永恆的愛情
鐘意的字型:  加公仔同埋閃底有兩條邊
鐘意的顏色: blue
其他要求:

想整的字串: 傻傻既汶汶
鐘意的字型:  加公仔同埋漸變

鐘意的顏色: 紫色同埋粉紅色
想個字幾大: 50 ~60

引用:
原帖由 永恆的愛情 於 2006-4-6 07:37 AM 發表
其他要求:
唔好意思...你可唔可以提供公仔呀??
我唔知你鐘意啲乜呀...
同埋咁會加快我整嘅速度添架~~~~

引用:
原帖由 →我愛屎rain← 於 2006-4-6 10:35 PM 發表

汶汶...咁你又想要咩公仔呀??
可唔可以提供比我呢~~~

引用:
原帖由 永恆的愛情 於 2006-4-6 07:37 AM 發表
其他要求:

整住呢個先啦.. 有公仔就比埋我加啦~~~

引用:
原帖由 →我愛屎rain← 於 2006-4-6 10:35 PM 發表

汶汶.....點呀?? 我覺得麻麻地~~

想整的字串: Rachel
鐘意的字型: 彩虹字
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...): 40-50

另外我想要

想整的字串: J
鐘意的字型: 閃底有兩條邊
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...): 40-50
鐘意的顏色:淺綠色
其他要求: 字要潦草

thanks for your help

幾靚吖!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 yiyi2005 於 2006-4-7 01:10 AM 發表

汶汶.....點呀?? 我覺得麻麻地~~

家姐整都好靚AR.....

可唔可以教我呀

幫我整個呀唔該[花仔昌]
閃底有邊紫色

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]