• 瀏覽: 60,939
  • 回覆: 646
  • 追帖: 1
thank you
thank you  very much

熱賣及精選
想整的字串:Tinamok
鐘意的字型:加公仔同埋郁(星星)
鐘意的顏色:橙色
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):
閃底file: (有就提供)
其他要求:

唔該可唔可以幫我整呢...我係第二度見到有好似呢個閃字..我都想要個..如果佢睇到一定好開心^^...唔該曬你..    

想整的字串:鋒&欣
       FOREVEN LOVE
鐘意的字型:閃底有兩條邊
鐘意的顏色:淺粉紅,...((((((浪漫果隻..kaka)))))))
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):400x90
其他要求:

想整的字串:calvas
鐘意的字型:漸變
鐘意的顏色:
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):for cell phone
其他要求:
thank you a lot

想整的字串:Vivian
鐘意的字型:皇冠
鐘意的顏色INK BLUE PURPLE
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):簽名檔
其他要求:我想要漸變~~~~

引用:
原帖由 tinamok 於 2006-4-10 07:20 PM 發表
想整的字串:Tinamok
鐘意的字型:加公仔同埋郁(星星)
鐘意的顏色:橙色
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):
其他要求:

sorry..我無公仔提供架..
你比個星星我先幫你加啦~

引用:
原帖由 亞鋒﹏ 於 2006-4-10 08:51 PM 發表
唔該可唔可以幫我整呢...我係第二度見到有好似呢個閃字..我都想要個..如果佢睇到一定好開心^^...唔該曬你..    

FOREVEN  ...
我想問係未應該FOREVER LOVE 呀??

係呀.......

唔好意cc=.=...........

引用:
原帖由 ansson 於 2006-4-10 09:00 PM 發表
想整的字串:calvas
鐘意的字型:漸變
鐘意的顏色:
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):for cell phone
其他要求:
thank you a lot
你想要漸變咩色呀~~~~

嘩!!!!!好靚呀!!!!!你好掂呀!!!!!!!可唔可以幫我整呀?
我想送俾我老婆呀,我地結婚週年紀念呀.可以o既話就俾資料你先.thank you

想整的字串:小惠--love you forever-----一顆不變心
鐘意的字型:彩虹字
鐘意的顏色
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):簽名檔
其他要求:可以幫我設計嗎?我對你的設計信心十足呀.thanksx100

想整的字串: j.H
鐘意的字型: 閃底加邊 (粉紅色, 潦草)
想個字幾大 : 20-30

想整的字串:以最好的心情,面對最壞的事情
鐘意的字型: 跳字2
鐘意的顏色: 天藍/海藍  
想個字幾大 : 30
其他要求: 可以的話, 用新細明體

想整的字串:搬去哀傷,生命還是美好的
鐘意的字型: 跳字2
鐘意的顏色: 天藍/海藍  
想個字幾大 : 30
其他要求: 可以的話, 用新細明體

thanks

引用:
原帖由 銀‧聖使 於 2006-4-10 04:18 AM 發表
我又想整返個...唔該左你先

想整的字串:JunXian
鐘意的字型:漸變 + 閃底有兩條邊
鐘意的顏色:紫色 + 藍色
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):大約要 350 x 250 (唔一定要死呢個大小...大約咁大左右就 ...

OK 嗎?

引用:
原帖由 yj1 於 2006-4-10 10:54 AM 發表

因為閃字將會放在我的網上日記, 所以有沒有圖案其實也可以的
請幫忙做 j.H 好了, j 是 小楷, H 用大楷, 依然是潦草, 用粉紅色
我把之前你幫我做的淺綠色 J 字放在日記時, 才發覺淺綠色跟底色 ...

係未想咁呀???

引用:
原帖由 caesarchan 於 2006-4-10 12:25 PM 發表
各字 :笨軒
字型:閃底有兩條邊
鐘意的顏色: 黑
想個字幾大:50-60

thank you ~~Q

希望你喜歡啦~~~
by the way.. 我叫yiyi..and not 姐姐~~~

引用:
原帖由 亞鋒﹏ 於 2006-4-10 08:51 PM 發表

FOREVEN  ...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]