• 瀏覽: 60,956
  • 回覆: 646
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 babypegasus 於 2006-4-10 09:43 PM 發表
想整的字串:Vivian
鐘意的字型:皇冠
鐘意的顏色INK BLUE PURPLE
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):簽名檔
閃底file: (有就提供)
其他要求:我想要漸變~~~~

夠唔夠大呢~~

熱賣及精選
引用:
原帖由 yiyi2005 於 2006-4-11 11:20 PM 發表

OK 嗎?

嗯..黎遲左..唔好意思
掂呀..真係唔該晒你

引用:
原帖由 yiyi2005 於 2006-4-11 11:22 PM 發表

好正呀....多謝你呀....^_^

引用:
原帖由 yiyi2005 於 2006-4-11 23:21 發表

係未想咁呀???
好靚 :smile_05::smile_05::smile_05: 謝謝你 :smile_05::smile_05:

引用:
原帖由 yiyi2005 於 2006-4-10 01:24 AM 發表

掂呀~~~
果然叻女..咁快學倒嘢~~~
哈哈~~~我整得都唔係好靚~~~

真係整得好靚呀,
麻煩你幫我整個呀,我想送比人呀
Thanks X 10000000

想整的字串:Tony & Anna 's Happy Wedding
鐘意的字型:閃底有兩條邊
鐘意的顏色:pink
想個字幾大:我都唔知幾好

想整的字串:敏儀女女&Chris
鐘意的字型:敏--閃底有兩條邊  Chris--閃底加邊  (同你樣板一樣)
鐘意的顏色:敏--粉紅  Chris--藍色
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):簽名檔(簽名檔最大值)
閃底file: 同你樣板一樣
其他要求:希望可以幫我加個公仔啦!

唔改你啊yiyi :smile_05:  :smile_05:

想整的字串 : Devil Yammi ,Kerry ,Sean ,Vikas ,Chris ,Pat
鐘意的字型 : 我想同時要兩種字體...
a.您show出嚟嘅第1個 example 嗰款英文字體
b.潦草有心心個款英文字體
鐘意的顏色 : 勁sharp、勁閃嘅 紫色 、 桃紅 、紫藍色 、螢火粉紅色 or 螢火紫紅 等等...
想個字幾大 : 我想用嚟放喺部手機(S.E.W810i)...用作 caller display & screen saver...唔知係咪50x50呢...^-^
其他要求: 可否麻煩您...幫我將「Devil  Yammi」 喱組字分兩行整呢... 因為喱組字用單行製作嘅話...喺手機顯示嘅效果...會令到喲字變得好細隻...煩請幫忙...唔該哂!!      
在此本人先致意萬分感謝!!!

想整的字串:fAt PO
鐘意的字型:跳字
鐘意的顏色:彩色-(冇就=黑色)
想個字幾大:50-70
其他要求:

thank you QQQQQQQ

想整的字串:曉彤*豬
鐘意的字型:閃底有邊

鐘意的顏色:藍或紫
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...):MSN icon

引用:
原帖由 alan_ng 於 2006-4-12 10:32 AM 發表
想整的字串:           妤微&妤婷
                             Cindy   Tina
鐘意的字型:閃底有兩條邊
鐘意的顏色: 彩虹字[粉紅底]
想個字幾大  1(簽名檔):  2(頭像)
其 ...
唔太明你想點~~~

引用:
原帖由 →我愛屎rain← 於 2006-4-12 12:38 PM 發表

哈哈~~~我整得都唔係好靚~~~
唔錯呀.........整得幾好呀..
不過太似我果個~~~

引用:
原帖由 yiyi2005 於 2006-4-11 11:23 PM 發表

夠唔夠大呢~~
可以啦~~~唔該哂~~~

引用:
原帖由 takman 於 2006-4-11 08:29 AM 發表
嘩!!!!!好靚呀!!!!!你好掂呀!!!!!!!可唔可以幫我整呀?
我想送俾我老婆呀,我地結婚週年紀念呀.可以o既話就俾資料你先.thank you

想整的字串:小惠--love you forever-----一顆不變心
鐘意的字型:彩虹字
鐘 ...

整得麻麻地......:smile_09:.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]