• 瀏覽: 3,351
  • 回覆: 19
小弟今日好似見到一部F牌的CK車身貼左NR323唔知係咪眼花呢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
無睇錯,真係NR323

仿“在晴朗的一天出發”金句
運吉"好波",保鐵cut巴累市民,你係得嘅!
中國政府要保三通:包括宇通,中通同恒通(大陸客车製造廠)!

回覆 引用 TOP

但佢好似冇棍....唔通自動波

回覆 引用 TOP

新車係FC6082..福田底

車身睇落同LV434 HG135分別唔大,

回覆 引用 TOP

今晚首次坐佢回家
同椅由該橙衣師傅駕駛
真係爽到爆
正過手波好多!

1st post!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoyin1940 於 2010-12-17 08:09 PM 發表

但佢好似冇棍....唔通自動波
個手掣擺位可以呃唔少人

The opinions posted on this site are my own and do not represent i-Cable's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

Long-term fight for Video-On-Demand(playback&premiere content) of i-Cable PayTV network

回覆 引用 TOP

其實之前個兩部 Isuzu 長陣都仲好新淨者......又換???

回覆 引用 TOP

老老實實,我係三期居民既話我真係好想問問間公司囉,有咩理由會一部日本野一部好大機會整到你喊既大陸野啊

回覆 引用 TOP

但自從福田車出街以來,暫時未聽到話有機件上重大事故出現

The opinions posted on this site are my own and do not represent i-Cable's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

Long-term fight for Video-On-Demand(playback&premiere content) of i-Cable PayTV network

回覆 引用 TOP

跟劣作一張 ( 落車經過影 )

( 今日本身諗住搭, 點知另一位師傅甩班, 上左HG135 =_= )

我是新手一名,請各高手多多指教
加油! 努力!

回覆 引用 TOP

有樣野想知,係咪麗城第3期管理處規定村巴要開得窗??

回覆 引用 TOP

沙士後指定要有窗

回覆 引用 TOP

我個人覺得呢位仁兄,對大部份大陸嘢有偏見,但以下來自大陸嘅野佢會接受1.人民幣2.糧食3.食水4.大陸妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麗城巴膠 於 2010-12-19 10:31 AM 發表

老老實實,我係三期居民既話我真係好想問問間公司囉,有咩理由會一部日本野一部好大機會整到你喊既大陸野啊
我個人覺得呢位仁兄,對大部份大陸嘢有偏見,但以下來自大陸嘅野佢會接受1.人民幣2.糧食3.食水4.大陸妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kw3338 於 2010-12-22 11:01 PM 發表

問題在於麗城各大屋院都最近換車,偏偏只有麗城二期兩部金龍XMQ6117H日整夜整
(註:唔計FC6082,兩部金龍,其他新車都唔係大陸陣)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]