• 瀏覽: 70,540
  • 回覆: 1,117
  • 追帖: 8
本主題由 呆頭鳥 於 2020-6-12 05:17 PM 關閉
引用:
原帖由 movan206 於 2011-1-4 05:14 PM 發表

咁好眼,張相咁蒙都睇到?
我公司冇scanner......用手機影.......差不多喇
個度係懷集剛入廣西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dragon514 於 2011-1-4 05:39 PM 發表

成條G321就系荔浦同陽朔賫油站最似樣,唔通真系荔浦果個
會吳會係兩廣交界,全國最大賫油站呀?

師兄快d開估啦,就黎到啤酒時間 喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘿記 於 2011-1-4 05:44 PM 發表

我公司冇scanner......用手機影.......差不多喇
個度係懷集剛入廣西
咁沙膽,返緊工都敢上網

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 movan206 於 2011-1-4 05:48 PM 發表

會吳會係兩廣交界,全國最大賫油站呀?

師兄快d開估啦,就黎到啤酒時間 喇
俾你地搞到我亂哂..............
應系剛過廣東不遠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 movan206 於 2011-1-4 05:51 PM 發表

咁沙膽,返緊工都敢上網
我暫決定新春中越之旅..........唔知夠唔夠時間
c兄可否幫我 plan條行車綫...thx

回覆 引用 TOP

要早D上深圳訂車及 plan 行程

回覆 引用 TOP

c兄可否到友誼關才辨簽証過越南?要什麼手續?
我諗我唔夠時間去跟你的行程!去完友誼關下站應甚樣走?
我跟足你的行程的話,第二天就可去友誼關,那晚應在什麼地方住宿較好?
陽朔去過好多次,如不想再去.又有什麼地方值得一去呢?
話哂3年冇開車旅行,有小小優心

回覆 引用 TOP

人越大就顧慮越多
諗番以前..........兩條友,一本地圖,一個指南針就揸去湖南...沿途問路,.......
行夜車,趕山路.... 唔識死的心態比.........依家冇咁大瞻

回覆 引用 TOP

你真糸好衰
燃點番我的慾火...........依家真系收唔到
好想揸番轉....................我憎死你呀樓主

回覆 引用 TOP

好精彩詳盡的報告...thanks...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘿記 於 2011-1-4 04:29 PM 發表

96年好似未有93�油架徺
我睇番幅相..柴油$2.2    90$2.3     97$2.6.............你實知我幅相系彑個油站喇
師公,吳好意思攪錯左,應該係06年,酒精到肚先清醒番,96年我都仲末有大陸駕駛証

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘿記 於 2011-1-4 04:38 PM 發表

有冇至尊個wedsite俾我...........thx
看短消息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dragon514 於 2011-1-4 05:39 PM 發表

成條G321就系荔浦同陽朔賫油站最似樣,唔通真系荔浦果個
龍生,我賫答案係最近,呢單野點計先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘿記 於 2011-1-4 06:01 PM 發表

我暫�定新春中越之旅..........唔知夠唔夠時間
c兄可否侽我 plan條行車虅...thx
呢樣野我就吳敢渣主意,每個人賫旅行方式都吳同,比意見就得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘿記 於 2011-1-4 07:06 PM 發表

c兄可否到友誼關才辨簽証過越南?要什麼手續?
我諗我唔夠時間去跟你的行程!去完友誼關下站應甚樣走?
我跟足你的行程的話,第二天就可去友誼關,那晚應在什麼地方住宿較好?
陽朔去過好多次,如不想再去.又有什麼地方值 ...
我問過憑祥d旅行社,特區護照係個度攪吳到簽証,可以辦一張假賫廣東身份証,再辦一張通行証,以團隊方式去越南,費用$450,我就吳敢博

崇左有個崇左石林同寧明花山,98年我去過,都係一般硓,打發下時間就無所謂

友誼關無住宿,浦寨就有好多民宿同賓館,我住係憑祥,四粒星,包早餐,$260一晚,間酒店名叫園林x際大酒店,TEL:771-%(&&***,南友高速過左收費站,燈位右轉,沿322國道一直行,見到油站左轉,落完斜路向左行,燈位右轉,幾十米就到

柳州所屬地區有個叫金秀鎮,附近有個叫大瑤山自然保護區,風景同張家界差吳多,可惜吳見左個網址

嫌遠回程可以去容縣食沙田柚

http://www.ctitv.com.tw/drama_video_c95v16712.html

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]