• 瀏覽: 15,599
  • 回覆: 21
同朋友傾開計,,原來有好幾個朋友都有一個同相經歷

係自己屋企樓下有個男性自稱係救護車員

話要出車但係差咁對襪,,要求你將身上著緊果對比佢

會出$20~$200左右同你作交換

呢個人出現既時候都係11PM~1AM左右

大家有無相似經歷???

呢個人咁古怪....佢會拎對襪黎做咩.....??

聽人講會拎黎落降頭.....................(唔知係真定假...)

我就未TRY過,,
但唔好將自己親上既東西隨便比人~

變態戀襪狂來的~

引用:
原帖由 -O-TING-O- 於 2011-2-12 07:48 PM 發表
我就未TRY過,,
但唔好將自己親上既東西隨便比人~
我個fd就打算幫得就幫

引用:
原帖由 twenty1 於 2011-2-13 03:43 AM 發表
變態戀襪狂來的~

ching 你有道理

千祈唔好比佢呀
隻襪可以用泥做好多儀式ga
可以係取你ge陽壽/運氣/精元/做替死鬼...
你收左佢錢即係等於你答應賣比佢呀

變態戀襪
落降頭
我就係覺得得E2樣野佢可以做

引用:
原帖由 Veronica~ 於 2011-2-13 01:25 PM 發表
千祈唔好比佢呀
其實襪可以在很多地方買, 那個救護員有襪買唔買, 走去買人地着過ge臭襪, 事有蹺蹊, 樓主D fd真係「聰明」...

引用:
原帖由 Veronica~ 於 2011-2-13 01:25 PM 發表
千祈唔好比佢呀
咁大獲

有無得拆解架呀

引用:
原帖由 justinchan03 於 2011-2-14 12:58 AM 發表

其實襪可以在很多地方買, 那個救護員有襪買唔買, 走去買人地着過ge臭襪, 事有蹺蹊, 樓主D fd真係「聰明」...

佢地話果時夜
一心諗住幫得就幫

@ @。。
唉。。
有陣幫人唔係咁幫~

呢d野都係唔好亂幫好..都唔知拎尼做咩...重要著緊嫁喎

好簡單一句講哂。。。佢係變態的。
。。
攞左攞去屋企自慰。。。。。

引用:
原帖由 tomlau1968 於 2011-2-14 03:58 PM 發表
好簡單一句講哂。。。佢係變態的。
。。
攞左攞去屋企自慰。。。。。
好有道理

鍵盤翻頁
左右