• 瀏覽: 8,892
  • 回覆: 28
今朝搵路果陣唔覺意入左呢條LINK...
http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives/news201102111226.html
內容提到九巴只擁有89部歐5巴士(B9+ATEU1+AVBWU...數漏埋AVC同E200添)
原來咁多車仲未交手?定係九記自己吞左數十部甚至百幾部B9?

P.S. 段野係2月11日出的, 如果話用old news抽水唔該過主或在收一下塊皮先

愛線: 33A, 70(已殁)     常規線: 30x, 18(荔廠批頂線), 41/45, E21A
愛車: FB9469 GY9294  KU871
ES5348 KR7254 LM2490 HR9271

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
賣給城巴一百部B9放入南區和西區囉!........好勁呀!

回覆 引用 TOP

我估89部係46部AVBWU、39部AVC(AVC2係歐4)、ATEU、ATSE、AVBWS、ASCU…46+39+1+1+1+1=89

愛車:MP8454、GK3578、MP7866、MP7638、MP7943、MC1981@41A

回覆 引用 TOP

呢家有成30部b9放左係大埔工業村,愈黎愈多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peter1000168 於 2011-2-16 01:48 PM 發表

呢家有成30部b9放左係大埔工業村,愈黎愈多
淨係最入果排都有28部
全數應該超過40部

~上帝要你滅亡,必先令你瘋狂~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 malutlo 於 2011-2-16 02:02 PM 發表

淨係最入果排都有28部
全數應該超過40部
我遠眺估,無正式數過
由最初十間
變左放左一大排
呢家兩大排有多

回覆 引用 TOP

剩係計路面行走真係得89部,有何問題??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dennischu 於 2011-2-16 17:13 發表

運輸署都唔比出牌.
不關事同運輸署........係舊巴士要換新車呀!

回覆 引用 TOP

PE5313
PC Race game 191連發
引用:
原帖由 dennischu 於 2011-2-16 08:29 PM 發表

就係運輸署講!
話要一部換一部
唔通上年夏天出牌批車係預支呢幾個月退埋既車咩??

城巴一部換一部我就信, 九巴?? 出番百零部車先好講啦

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]