註冊 登入

[香港] Now 101台上客咁少, 已證明失敗

佢新舊客戶都有得拎discount....
三個人一齊訂, 除開好似係三十幾蚊一個月~

回覆 引用 TOP

聖誕免運
朋友有join NOW睇波, 剛才有電話嚟話Free 2 星期101台俾佢玩撳錢.
唔通又想製造過萬人玩的假象?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 birdsir 於 2011-3-8 10:13 PM 發表

朋友有join NOW睇波, 剛才有電話嚟話Free 2 星期101台俾佢玩撳錢.
肯定係啦

我早批死now 唔掂架啦, 掂又駛乜搞咁多野姐!!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lammouth 於 2011-3-8 10:03 PM 發表

佢新舊客戶都有得拎discount....
三個人一齊訂, 除開好似係三十幾蚊一個月~
_係唔work ka!
思維好錯, 以為月費都係六合彩一個月價錢,完全冇唸到香港人唔仁會咁有耐性為區區之數會在

任何電子媒介上同你鬧班友癲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thisisit 於 2011-3-9 09:35 AM 發表

_係唔work ka!
思維好錯, 以為月費都係六合彩一個月價錢,完全冇唸到香港人唔仁會咁有耐性為區區之數會在

Now最大既問題係, 係人都知道比月費係為左填獎金數,

太過一買一賣了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羅生Fans 於 2011-3-9 03:44 PM 發表

Now最大既問題係, 係人都知道比月費係為左填獎金數,

太過一買一賣了
唔係呀?Now自己本錢都幾雄厚架喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thisisit 於 2011-3-9 09:35 AM 發表

_係唔work ka!

咁都係證明玩既人認真看待個game o即。
我自己都有玩個game,其實都會好認真睇d問題~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 birdsir 於 2011-3-8 10:13 PM 發表

今個星期有一埋人又可以試玩到13號(包括我)
應該係三百幾月費果d先有?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ktoo 於 2011-3-10 11:18 PM 發表

今個星期有一埋人又可以試玩到13號(包括我)
應該係三百幾月費果d先有?
尊貴客戶?!?!

回覆 引用 TOP

已經係3月13日, 今日廿萬都係得80xx人玩, 你話掂唔掂啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羅生Fans 於 2011-3-13 12:00 AM 發表

已經係3月13日, 今日廿萬都係得80xx人玩, 你話掂唔掂啦
星期六都有8千幾人算係咁啦

回覆 引用 TOP

Now而家為令客戶join101台,出動到日日電話攻勢,務求迫到你join為止

7日內接3次電話
喂x先生,你係我地Now的客戶,有無玩過《撳錢》?未玩過唔緊要,我地而家有特惠plan俾你join,$50一個月

喂x先生,你係我地Now的客戶,有無咩台唔鍾意,我地而家可以幫你洗o左去

下次再打o黎,我可能會回佢一句
「唔該你叫黃婉曼打o黎sale我,我可能會join的」
「唔該你叫C君或者陸永打o黎sale我,我可能會join的」

回覆 引用 TOP

少人玩... 好事啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Euroteam 於 2011-3-14 12:45 PM 發表

Now而家為令客戶join101台,出動到日日電話攻勢,務求迫到你join為止

7日內接3次電話
喂x先生,你係我地Now的客戶,有無玩過《撳錢》?未玩過唔緊要,我地而家有特惠plan俾你join,$50一個月

喂x先生,你係我地Now的客 ...
$50我都覺得貴, $30 可以考慮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nbc123 於 2011-3-13 12:04 AM 發表

星期六都有8千幾人算係咁啦
星期日都係得87xx人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。